Κακουλλής: «Είμαστε όλοι διψασμένοι – Το θέλουμε κι εμείς το πρωτάθλημα»

Κακουλλής: «Είμαστε όλοι διψασμένοι – Το θέλουμε κι εμείς το πρωτάθλημα»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ανδρόνικος Κακουλλής.

Αναλυτικά:

«Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για τη νίκη. Πετύχαμε τον στόχο της Ευρώπης και σήμερα θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, θέλαμε τη νίκη και καταφέραμε να την πάρουμε.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συνεχίζουμε. Είμαστε όλοι διψασμένοι και θέλουμε να παίζουμε. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα και το θέλουμε κι εμείς το πρωτάθλημα, όχι μόνο ο κόσμος μας. Πάμε όμως βήμα-βήμα».

Για το γκολ που πέτυχε, ανέφερε: «Μου ήρθε η έμπνευση, το είχα δοκιμάσει και στην προπόνηση και μου βγήκε».

The post Κακουλλής: «Είμαστε όλοι διψασμένοι – Το θέλουμε κι εμείς το πρωτάθλημα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE