Ο Χριστάκης κοιτάζει και την επόμενη μέρα

Ο Χριστάκης κοιτάζει και την επόμενη μέρα

Η προσοχή όλων στην ΑΕΛ είναι αποκλειστικά στον τελικό του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι της 20ης Μαϊου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, θα κρίνει αν η ομάδα κατακτήσει τον τίτλο και αν εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη η «δίψα» και η αποφασιστικότητα όλων για να έρθει το τρόπαιο και όσο πλησιάζουμε σε αυτή την στιγμή, τόσο κορυφώνεται η αγωνία.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου θέλει να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση, ενώ η προσοχή βρίσκεται στους τερματοφύλακες. Ρομέρο και Φεγκρούς αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού αλλά η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Παράλληλα, ο κόουτς της ΑΕΛ σκέφτεται και την επόμενη μέρα. Το ζητούμενο, είναι η ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή και πιο ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν. Τα θέματα προγραμματισμού μπορούν ωστόσο να περιμένουν, αφού η προσοχή είναι στον τελικό. «Δεν δουλεύουμε μόνο για το παρών, αλλά και για το μέλλον», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Χριστάκη Χριστοφόρου.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE