ΕΛΛΑΔΑ

Πρόταση σε Γκούντο Καρίγιο

Πρόταση σε Γκούντο Καρίγιο

Στην Αργεντινή ο Γκαλέτι για επαφές με την Εστουντιάντες για τον Γκούντο Καρίγιο, έχοντας το «ΟΚ» της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Έτοιμος να δώσει τη «μάχη» για να φέρει στον Πειραιά τον Γκουίντο Καρίγιο είναι ο Ολυμπιακός με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να είναι ο άνθρωπος που «τρέχει» ήδη την υπόθεση. Ο Γκαλέτι που βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα επιστρέφει την Τρίτη στην Αργεντινή με βασικό στόχο την μεταγραφή του 23χρονου επιθετικού της Εστουντιάντες. Ο Γκαλέτι άλλωστε έχει το «οκ» της «ερυθρόλευκης» διοίκησης για να προχωρήσει την υπόθεση ώστε  ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του στη γραμμή κρούσης να φοράει την επόμενη σεζόν τα ερυθρόλευκα. 

Ο Γκουίντο Καρίγιο, με 16 συνολικά γκολ σε πρωτάθλημα και Κόπα Λιμπερταδόρες, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Το καλό σε αυτή είναι πως είναι ειλλημένη απόφαση η πώληση του από την Εστουντιάντες καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2016. Από την άλλη οι Αργεντίνοι δεν θα κάνουν πίσω αν δεν ακούσουν ένα ποσό της τάξεως των 4-5 εκατομμυρίων ευρώ. Με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να είναι ο άνθρωπος «κλειδί» για τους πρωταθλητές Ελλάδας καθώς οι σχέσεις του με τη Εστουντιάντες είναι εξαιρετικές. Πρόκειται για την ομάδα που μεγαλούργησε στην Αργεντινή, γνωρίζει τους πάντες και τα πάντα στον συγκεκριμένο σύλλογο και έχοντας συνάμα και το «οκ» του Ολυμπιακού για να φέρει εις πέρας την υπόθεση δίνει πολλές ελπίδες για θετικό φινάλε. 

Δεν «παίζει» όμως μόνο του ο Ολυμπιακός για τον Καρίγιο. Και εδώ είναι τα δύσκολα, καθώς τόσο η Μπενφίκα όσο και δύο ομάδες από την Μπουντεσλίγκα έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη. Οι Λουζιτανοί μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με την Εστουντιάντες, γνωρίζουν πολύ καλά την συγκεκριμένη αγορά όπου «ψωνίζουν» καθημερινά όμως από την άλλη στον Ολυμπιακό ποντάρουν πολλά στο «όπλο», Γκαλέτι. Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει έρθει, όμως η υπόθεση Καρίγιο θα κριθεί, όπως όλα δείχνουν μέσα στον Μάιο. 

Πηγή: sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top