LIFESTYLE

Φήμες ή αλήθεια; Διαβάστε τι απαντά το τεκνό της Βίσση για τη «σχέση» τους

Φήμες ή αλήθεια; Διαβάστε τι απαντά το τεκνό της Βίσση για τη «σχέση» τους

Κυκλοφόρησαν διάφορα στην πορεία των προηγουμένων μηνών, μεταξύ άλλων, ότι ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι σύντροφος της Άννας Βίσση. Είναι αλήθεια;

 «Υπάρχει μια μερίδα δημοσιογράφων που γράφει ό,τι θέλει και ο κόσμος ερμηνεύει αυτά που διαβάζει όπως θέλει. Όπως αποδεικνύεται, ορισμένοι εξ αυτών γράφουν ό,τι τους κατέβει» τόνισε στο ΕΓΩ.

- Άρα, απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, ήταν αναληθής η φήμη

«Ξέραμε ότι επρόκειτο να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Είναι τόσο κοινότοπο. Παίζει η τάδε πρωταγωνίστρια με τον δείνα και όλοι λένε «τα έχουν». Δεν σταθήκαμε σε τίποτα ούτε δώσαμε καμία ουσιαστική σημασία. Γελάσαμε μόνο.»

- Τι σε έμαθε η Άννα Βίσση;

«Κάναμε πολλή παρέα. Συζητούσαμε γιο το έργο, μοιραστήκαμε στιγμές της πορείας του, οπότε ήρθαμε κοντά, μάθαμε πράγματα ο ένας για τον άλλο. Από την Άννα έμαθα πως αυτό που έχει αξία δε είναι το να είσαι σταρ ή όχι όσο το να εργάζεσαι πολύ σκληρά. Η Άννα δουλεύει σαν σκυλί για να καταφέρει όχι ένα μέτριο αποτέλεσμα, αλλά το καλύτερο δυνατό. Με δίδαξε ότι πρέπει να παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να μην περιμένεις από τους άλλους αυτά που μπορείς να κάνεις μόνος σου. Πάσχιζε για να κατακτήσει το τέλειο ανά πάσα στιγμή. Θαύμασα το γεγονός ότι μια τόσο επιτυχημένη καλλιτέχνις, που έχει δημιουργήσει τόσο σπουδαία πράγματα, έχει τη φιλοσοφία ότι δεν υπάρχει ποτέ ταβάνι στο πόσο μπορεί να εξελιχθεί. Θεωρεί ότι κάθε στιγμή γίνεσαι καλύτερος.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top