ΚΥΠΡΟΣ

Ο Κουφοπαύλου επέστρεψε! Παρέμβαση από τον πρόεδρο του Οθέλλου και σχόλιο Πετεβίνου

Ο Κουφοπαύλου επέστρεψε! Παρέμβαση από τον πρόεδρο του Οθέλλου και σχόλιο Πετεβίνου

Συνεχίζεται το θέμα με τις καταγγελίες του μέχρι χθες, αντιπροέδρου του Οθέλλου. Ο Τάσος Κουφοπαύλου μίλησε και σήμερα στον ΑΣΤΡΑ, ενώ παρέμβαση έκανε ο πρόεδρος, Γιώργος Κουρσάρης.

Ο κύριος Κουφοπαύλου σχολίασε:

«Έχουν κάνει βεβιασμένες ενέργειες. Έχουν πάρει αποφάσεις προτού συνεδριάσουμε. Ο πρόεδρος πήρε κάποιους στο Δ.Σ. τους είπε τι συμβαίνει και θα πάρει αποφάσεις. Όταν μίλησα με κάποιο από το συμβούλιο, δεν μου είπαν για παύση από το συμβούλιο. Πήρα μήνυμα να πάω στη συνεδρία στις 19:30 και του είπα αφού με έχεις παύσει τι να κάνω.

Μίλησα μαζί του και τα είπαμε. Δεν θέλω να απολογηθώ στα Σωματεία. Να δουν τις ψεσινές δηλώσεις του προέδρου στις 2 το πρωί και να αποφασίσουν ποιοι μένουν εκτεθειμένοι. Επιμένω στις καταγγελίες μου. Σας είπα πως δεν υπάρχουν αποδείξεις, ούτε υπήρξαν ποτέ. Όλος ο κόσμος θα καταλάβει τα ρεζιλίκια. Τα είπα και χθες. Οι αποδείξεις είναι στις φάσεις, στις ψεσινές. Έβαζε το σταυρό του ο μικρός για το πέναλτι που δόθηκε. Τα βλέπει και τα ξέρει ο κόσμος για τα ρεζιλίκια αυτά.

Να αποφασίσει ο κόσμος ποιος μένει εκτεθειμένος, ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος ή το ποδόσφαιρο. Η ανακοίνωση βγήκε στις 16:00, πώς θα έπαιρναν απόφαση στη συνεδρία στις 19:30;. Δεν έχει εγγεγραμμένα μέλη στο μητρώο ο Οθέλλος εδώ και δέκα χρόνια. Όσοι θέλουν μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα».

Ακολούθησε παρέμβαση από τον πρόεδρο του Οθέλλου, Γιώργο Κουρσάρη, που σημείωσε:

«Δεν θέλω να μπω σε διάλογο με κάποιον που έχει παύσει και δεν έχει καμία ισχύ στο ποδόσφαιρο. Για μένα θεωρείται λήξαν το θέμα. Αν θέλει να είναι απλός φίλαθλος του Οθέλλου, δεν μπορώ να το απαγορεύσω. Η ομόφωνη δεν ήταν βεβιασμένη. Ήταν ομόφωνη».

Ακολούθως, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον ΑΣΤΡΑ και σχολίασε τις δηλώσεις του κύριου Κουφοπαύλου,πως ο Οθέλλος δέχθηκε πιέσεις από ομάδα που αγωνιζόταν στο Champions League για να μην τραυματίσουν παίκτες…

«Δεν χρειάζεται αποδείξεις ο κύριος Κουφοπαύλου από τη στιγμή που είναι μάρτυρας. Ας βγει και ας μας πει από πού δέχθηκε πιέσεις. Είπε ότι δέχθηκε πιέσεις και υποδείξεις στο τέλος του αγώνα. Από τη στιγμή που μιλά σε πρώτο πρόσωπο δεν χρειάζεται μαρτυρία, είναι ο ίδιος μάρτυρας. Μπορεί να βγει και να μας πει».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top