Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Από χθες, ο δημοσιογραφικός κόσμος της Κύπρου διαμαρτύρεται έντονα, για τον άδικο τρόπο που «συμπολίτες, συνάνθρωποι» μας κατά τα άλλα, επιτέθηκαν σε τηλεοπτικά συνεργεία καθώς επίσης και στη συνάδελφο Ντίνα Κλεάνθους, προκαλώντας της μάλιστα εκδορές στο λαιμό.
Η μάχιμη ρεπόρτερ όμως δεν «μασάει» και μιλά ίσια και σταράτα. Διαβάστε τι έχει να πει η ίδια (μέσω Facebook) για το χθεσινό, δυσάρεστο σε όλους μας συμβάν.
Μπορεί η συντάκτρια του Tothemaonline.com να την γλίτωσε, στα χθεσινά επεισόδια κατά συναδέλφων, αποχωρώντας από το πεδίο μάχης χωρίς τραυματισμούς, ωστόσο εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας τόσο στην Ντίνα Κλεάνθους, όσο και στα άλλα παιδιά των συνεργείων.
Στέφανος Χαραλάμπους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις