ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Λιποθύμησε πάλι ο 46χρονος Σιακόλας που είχε υποδυθεί τον Φανιέρο -Πέντε τηλεφωνικοί αριθμοί στο κατηγορητήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Λιποθύμησε πάλι ο 46χρονος Σιακόλας που είχε υποδυθεί τον Φανιέρο -Πέντε τηλεφωνικοί αριθμοί στο κατηγορητήριο

Αναβολή για την Παρασκευή (09/10) πήρε η υπόθεση του 47χρονου Ιωάννη Σιακόλα που κατηγορείται για εξασφάλιση πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

Αιτία η λιποθυμία του στο χώρο κράτησης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού την Πέμπτη (08/10) λίγο πριν την εξέταση του αιτήματος της κατηγορούσας αρχής για να κρατηθεί ως υπόδικος ο 47χρονος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Έτσι, λοιπόν, από τη στιγμή που δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσει τη δικαστική διαδικασία, η απόφαση θα ληφθεί την Παρασκευή (09/10).

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σιακόλας καταζητείτο για υπόθεση με αυτοκίνητο ενοικιάσεως, ωστόσο παραδόθηκε την Τετάρτη (07/10) αυτοβούλως στην Αστυνομία στην Λεμεσό με τη μεσολάβηση του δικηγόρου του Αλέξανδρου Σαουρή.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που καταγράφονται στο κατηγορητήριο, ο Σιακόλας στις 29 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό, με ψευδείς παραστάσεις και με σκοπό την καταδολίευση εξασφάλισε πίστωση ύψους 450 ευρώ από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Νοίκιασε δηλαδή το όχημα έναντι του υπό αναφορά ποσού και πλήρωσε με κάρτα ιδιοκτησίας γυναίκας, χωρίς τη συγκατάθεσή της, ψευδώς, προσποιηθείς ότι η κάρτα του ανήκει.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στα προσωπικά του στοιχεία που καταγράφονται στο κατηγορητήριο, περιλαμβάνονται πέντε τηλεφωνική αριθμοί και μια διεύθυνση για την οποία εκφράστηκαν αμφιβολίες.

Είχε λιποθυμήσει παλιά
Το όλο γεγονός σχολιάστηκε αρκετά. Κι αυτό γιατί είχε λιποθυμήσει και παλιότερα στο δικαστήριο όταν είχε εμφανιστεί για σωρεία υποθέσεων. Τότε, μόλις είχε γίνει γνωστό πως θα τιθόταν υπό κράτηση σωριάστηκε κάτω και δήλωνε αδιαθεσία. Οι ιατρικές εξετάσεις που είχαν γίνει τότε, δεν επιβεβαίωσαν την… αδιαθεσία που είχε επικαλεστεί.

Με βραχνή φωνή έκανε τον Φανιέρο
Να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο του 2014 είχε προβεί σε μια ενέργεια που ακόμα και σήμερα συζητείται. Είχε τηλεφωνήσει σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στον Άγιο Τύχωνα της Λεμεσού και καμώθηκε πως ήταν ο Αντώνης Φανιέρος. Είχε πει στον υπάλληλο του ξενοδοχείου πως είναι ο Φανιέρος και ότι επρόκειτο να στείλει έναν άνθρωπο στο ξενοδοχείο. «Θα του καλύψω εγώ τα έξοδα, μην ανησυχείτε» είχε πει με βραχνή φωνή ο Ιωάννης Σιακόλας προσποιούμενος τον Αντώνη Φανιέρο.

Εν τέλει στο ξενοδοχείο μετέβη, ασφαλώς, ο Ιωάννης Σιακόλας και παραθέρισε τζάμπα για έναν μήνα, έχοντας ιδιαίτερα ακριβά γούστα (γεύματα με αστακό κτλ.) κατά την εκεί παραμονή του. Εν τέλει ο λογαριασμός έφτασε τις 6.500 ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top