LIFESTYLE

Δεν στεριώνει σε σχέση Κύπρια τραγουδίστρια! Χώρισε και από τον νέο αγαπημένο της;

Δεν στεριώνει σε σχέση Κύπρια τραγουδίστρια! Χώρισε και από τον νέο αγαπημένο της;

Αν και η ίδια δεν έχει παραδεχτεί ποτέ δημόσια τη νέα της σχέση με Ελλαδίτη επιχειρηματία, οι φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει αποδεικνύουν ότι όντως κάτι παίζει ανάμεσα τους. Φαίνεται όμως ότι το φλερτ ή η σχέση που έχουν δεν στέριωσε

Η Στέλλα Καλλή και ο Σπύρος Λάζαρης είναι μαζί από τις αρχές Δεκέμβρη.Όλο αυτό το διάστημα διατηρούν χαμηλούς τόνους, αφού δεν θέλουν να δώσουν αφορμές για σχόλια.

Η Κύπρια τραγουδίστρια σε καθημερινή βάση πήγαινε στην καφετέριά του στα Νότια Προάστια και ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες του μαγαζιού στο Instagram θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον στηρίξει.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, η τραγουδίστρια έχει να φανεί στο μαγαζί του Σπύρου Λάζαρη αρκετό καιρό.

Οι δυο τους δεν έκαναν μαζί διακοπές το Πάσχα, αφού η τραγουδίστρια πήγε στην Κύπρο και ο επιχειρηματίας στον Πόρο όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.

unnamed

Αυτοί που τους έχουν ζήσει από κοντά, υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι τις ημέρες του Πάσχα πέρασε κρίση, χωρίς όμως να είναι σίγουρο εάν έχουν χωρίσει ή όχι.


Διαβάστε επίσης: Στέλλα Καλλή: Αυτός είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της κούκλας Κύπριας τραγουδίστριας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top