ΚΥΠΡΟΣ

Iron Challenge: Ζαμπίδης vs Ερκάν Βαρόλ στο κλειστό του Απόλλωνα!

Iron Challenge: Ζαμπίδης vs Ερκάν Βαρόλ στο κλειστό του Απόλλωνα!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αντιμετωπίζει τον Τούρκο Ερκάν Βαρόλ με μοναδικό στόχο το 11-0 στις «μάχες» Ελλάδας – Τουρκίας, με το «Iron Challenge» να διεξάγεται στο κλειστό του Απόλλωνα στις 9 Μαΐου!

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Iron Challenge, το μεγαλύτερο eventkickboxing, με πρωταγωνιστή τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη, έχει ήδη ξεκινήσει στο tickethour.com και στα καταστήματα της ACS και σε επιλεγμένα καταστήματα των φούρνων ΖΟΡΠΑΣ.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από τα 10 ευρώ και διαμορφώνονται ως εξής: 15, 25, 50 & 70 ευρώ για όλους τους φίλους των πολεμικών τεχνών που θέλουν να έρθουν και να παρακολουθήσουν από κοντά τον Μιχάλη Ζαμπίδη να αγωνίζεται με μόνο στόχο τη νίκη για να γίνει το 11 – 0 μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, το εισιτήριο των 10 ευρώ αντιστοιχεί σε θέσεις όρθιων, των 15 ευρώ στις θέσεις του εξώστη και το εισιτήριο γενικής εισόδου για τη μεγάλη αναμέτρηση ανέρχεται στα 25 ευρώ και υπάρχουν δύο κατηγορίες εισιτηρίων γύρω από το ρινγκ, η ΑΡΕΝΑ Α (1η, 2η και 3η σειρά) στα 70 ευρώ και η ΑΡΕΝΑ Β στα 50 ευρώ, με πολύ καλή ορατότητα, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των fans των μαχητικών σπορ που θα βρεθούν στις 9 Μαΐου 2015 στο Κλειστό Γήπεδο του Απόλλωνα στην Λεμεσό, για να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Iron Challenge!

Στο IronChallenge, πέρα από τη μεγάλη μάχη για το 11-0 μεταξύ του Έλληνα Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη και του Τούρκου Erkan Varol, θα συμμετάσχουν ακόμη 28 σημαντικοί αθλητές από Κύπρο και Ελλάδα, σε μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ ψυχαγωγικά παράλληλα δρώμενα θα πλαισιώσουν τους 15 αγώνες kickboxing που θα πραγματοποιηθούν.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα του Μιχάλη Ζαμπίδη από τις επίσημες ιστοσελίδες του και τις επίσημες σελίδες στα socialmedia:

www.ironmikezambidis.com, facebook.com/ironmikezambidis, twitter.com/MikeZambidis, youtube.com/user/MikeZambidisOfficial 

www.zambidisclub.gr, facebook.com/pages/ZAMBIDIS-CLUB/115201665186091, 

www.ironmikezambidiseshop.com 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top