ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είπε ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα ο Βάλεμ για το ματς με το Αζερμπαϊτζάν – Θα δικαιωθεί;

Είπε ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα ο Βάλεμ για το ματς με το Αζερμπαϊτζάν – Θα δικαιωθεί;

Μεγάλη κουβέντα είπε ο Γιόχαν Βάλεμ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Τρίτης (13/10, 19:00) με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν, για την 4η αγωνιστική του Nations League.

Συγκεκριμένα, είπε την ακόλουθη ατάκα:

«Πιστεύω περισσότερο από κάθε άλλη φορά στους ποδοσφαιριστές μου και στην ομάδα μου» και επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι χρειάζεται κι αυτός το συντομότερο δυνατό, ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μένει να δούμε αν θα τον δικαιώσουν οι διεθνείς που θα αγωνιστούν απέναντι στους Αζέρους ή αν θα συνεχιστεί η… ελεύθερη πτώση με μία ακόμα κακή εμφάνιση και αρνητικό αποτέλεσμα

Πάντως, το έχουμε ξαναπεί πως η θέση της τωρινής Εθνικής Κύπρου με βάση τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της, είναι στο Δ΄ γκρουπ του Nations Leaue, παρέα με τις… χειρότερες (δηλαδή τις πιο αδύναμες) Εθνικές ομάδες της Ευρώπης!

Όλα δείχνουν ότι δεν θα αποφύγουμε το… μοιραίο (σσ. την τελευταία θέση του ομίλου μας και άρα τον υποβιβασμό από το Γ΄ στο Δ΄ γκρουπ), το οποίο όμως μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικό για το μέλλον, αφού θα δώσει τη δυνατότητα στην Εθνική μας ομάδα να κυνηγήσει μία υπέρβαση που μοιάζει με… όνειρο απατηλό πάρα πολλών ετών και αναφερόμαστε φυσικά, στο εισιτήριο πρόκρισης σε τελική φάση Euro!

Τι δηλαδή, η Γεωργία και τα Σκόπια (σσ. θυμίζουμε ότι μετονομάστηκε σε Βόρεια Μακεδονία πλέον) που θα αγωνιστούν τον ερχόμενο Νοέμβριο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) στον τελικό του 4ου γκρουπ για ένα εισιτήριο για το Euro 2020, πόσο καλύτερες μπορεί να είναι από την Εθνική Κύπρου, όχι την τωρινή, αλλά των προηγούμενων χρόνων, που ναι μεν είχε σκαμπανεβάσματα, ατυχή αποτελέσματα και απογοητευτικές εμφανίσεις, όμως στην καλή της μέρα δεν θα έχανε από Μαυροβούνιο, Αζρμπαϊτζάν και Λουξεμβούργο (πόσο μάλλον από χειρότερες ομάδες) μάλιστα με… κάτω τα χέρια.

Γ.Ι.

The post Είπε ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα ο Βάλεμ για το ματς με το Αζερμπαϊτζάν – Θα δικαιωθεί; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top