ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΑΛΑΪ: Λίγοι το περίμεναν πριν από ένα χρόνο! – «Με βοηθά και ο Απόλλωνας…»

ΣΑΛΑΪ: Λίγοι το περίμεναν πριν από ένα χρόνο! – «Με βοηθά και ο Απόλλωνας…»

Η σελίδα nemzetisport.hu φιλοξενεί δηλώσεις (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) του Αττίλα Σάλαϊ ενώ στην εισαγωγή της κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην εξέλιξη του 22χρονου αμυντικού του Απόλλωνα.

«Ο κόσμος ασχολείται πολύ μαζί του τώρα. Λίγοι το περίμεναν όμως όταν τον είδαν τον περασμένο Νοέμβριο στο ντεμπούτο του με την Εθνική (αλλαγή με Ουρουγουάη) ότι τώρα θα ήταν βασικό στέλεχος της Ουγγαρίας. Όμως αυτή την στιγμή έπαιξε σε όλα τα ματς του ομίλους του Nations league αλλά και στα προκριματικά για το Euro 2020 με την Βουλγαρία. Μάλιστα μετά το ματς στη Σόφια, ο Ιταλός κόουτς της Εθνικής Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι δήλωσε πως αυτή την στιγμή θεωρεί τον αμυντικό του Απόλλωνα ως την πρώτη επιλογή για τον ρόλο του αριστερού σέντερ μπακ», γράφει στην εισαγωγή της η Nemzeti Sport.

Δείτε επίσης: Aν ΒΑΛΕΙ Σάλαι (και) με Ρωσία ο Μάρκο Ρόσι…

Στη συνέχεια φιλοξενούνται δηλώσεις του Αττίλα Σάλαϊ:

«Φυσικά, τα καλά λόγια του προπονητή είναι καλά. Πάντα πίστευα ότι σε κάποια στιγμή η Εθνική θα υπολόγιζε και σε μένα, ο στόχος μου ήταν η συνεχής βελτίωση. Ο πατέρας μου που δούλεψε ως προπονητής σε ακαδημίες, με καθοδηγούσε από παιδί και του χρωστώ πάρα πολλά για τον τρόπο που με χειρίστηκε όταν ήμουν μαθητής. Φυσικά και εγώ δούλεψα πάρα πολύ σκληρά μέχρι σήμερα, γιατί ξέρω ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής. Δίνω μεγάλη σημασία στην βελτίωση της φυσικής μου σωματικής μου διάπλασης, της αντοχής μου αλλά και στην τεχνική. Ευτυχώς με βοηθούν σε αυτό και ο Απόλλωνας αλλά και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Εάν δεν ήταν όμως η στήριξη της οικογένειας μου, δύσκολα θα βρισκόμουν εδώ. Όχι μόνο ο πατέρας μου αλλά και η μητέρα μου και η σύντροφος μου με βοήθησαν».

Δείτε επίσης: Ποντάρουν στα «ΚΟΝΕ» του Κουτσολιάκου για Σάλαϊ!

Για τα ματς με Βουλγαρία και Σερβία: «Στις δύο αναμετρήσεις, παίξαμε ως ομάδα ενωμένοι, βοηθήσαμε ο ένας τον άλλο στα δύσκολα και είχαμε μεγάλη θέληση για νίκη. Δεν παίξαμε ακριβώς όπως θέλαμε με τους Βούλγαρους όμως το θέλαμε τόσο πολύ που δεν θα μπορούσε να γινόταν αλλιώς. Παίξαμε κάτω από μεγάλη πίεση (με την Βουλγαρία), ξέραμε ποιο ήταν το διακύβευμα σε εκείνο το ματς στη Σόφια, όμως λίγες μέρες μετά αντιμετωπίσαμε παίκτες από κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη (με Σερβία). Ήμασταν σταθεροί στο Βελιγράδι, από τους επιθετικούς μέχρι τους αμυντικούς, η επίθεση δούλεψε καλά και βάλαμε πίεση. Τα καταφέραμε με τους Σέρβους με μια τακτική που χρειάζεται πολλή ενέργεια».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για την μεγάλη ευκαιρία με την Σερβία, καθώς έφτασε κοντά στο παρθενικό του γκολ με την Εθνική Ουγγαρίας: «Δέχθηκα μια εξαιρετική πάσα από τον Μπότκα και όπως το έφερε η φάση έτρεξα προς το τέρμα και πήδηξα πιο ψηλά από τον αμυντικό. Τώρα που το είδα ξέρω ότι έπρεπε να δοκιμάσω να την στείλω στο δεύτερο δοκάρι και σίγουρα την επόμενη φορά θα διαλέξω την καλύτερη επιλογή.»

Για την βοήθεια των πιο έμπειρων παικτών: «Ήταν εύκολο να προσαρμοστώ, όλοι βοήθησαν. Άνταμ Σζάλαϊ, Νεμάνια Νίκολιτς, Πέτερ Γκουλάσι και Γουίλι Ορμπάν βοήθησαν πολύ, ειδικά ο αμυντικός της Λειψίας. Η μεγαλύτερη μας δύναμη είναι ότι ο καθένας μπορεί να βασιστεί σε όλους».

The post ΣΑΛΑΪ: Λίγοι το περίμεναν πριν από ένα χρόνο! – «Με βοηθά και ο Απόλλωνας…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Σε εξέλιξη η διαδικασία ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας Κύπρου - Καταθέτει ο μοναχός Τιμόθεος

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σε υποθαλάσσια περιοχή, βορειοανατολικά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top