ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομόνοια 29ης Μαΐου: Τι γίνεται με το προπονητικό κέντρο – Πότε θα μπουν μέσα!

Ομόνοια 29ης Μαΐου: Τι γίνεται με το προπονητικό κέντρο – Πότε θα μπουν μέσα!

Μιλώντας το βράδυ της Τρίτης (13/10) στην εκπομπή Capital Sports o eκτελεστικός γραμματέας της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου αναφέρθηκε και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στους Εργάτες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το προπονητικό κέντρο αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα Νοεμβρίου και σε αυτό θα κάνουν προπονήσεις η πρώτη ομάδα και η Κ19. Στόχος είναι να γίνει προπονητικό κέντρο καθώς αυτή την στιγμή το θεωρούν αχρειάστο για να προχωρήσουν σε δημιουργία και ιδιωτικού γηπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γήπεδο: «Έχει γίνει αυτή τη στιγμή η τελευταία φύτευση του γρασιδιού και ευελπιστούμε ότι μέσα Νοεμβρίου θα ξεκινήσουμε προπονήσεις και η πρώτη ομάδα και η u19. Το γήπεδο βρίσκεται στους Εργάτες, μία περιοχή έξω από τη Λευκωσία. Για προπονητικό κέντρο, αυτός είναι ο στόχος. Η επένδυση για ένα ιδιόκτητο γήπεδο να γίνονται αγώνες είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει τη δεδομένη στιγμή και θεωρούμε ότι είναι λίγο αχρείαστο. Εάν σκεφτείτε ότι σαν προπονητικό κέντρο έχεις τρεις και τέσσερις ομάδες με τις ακαδημίες, είναι τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα, ενώ ένα γήπεδο ποδοσφαίρου είναι για δύο φορές τον μήνα που έχεις τα εντός έδρας παιχνίδια. Το συγκεκριμένο γήπεδο θα χρησιμοποιείται ως έδρα των ακαδημιών και της u19, μόλις γίνουν όλες οι αναγκαίες βελτιώσεις.

Εμείς με τα δικά μας πλάνα και τους υπολογισμούς, που είχαμε κάνει, πριν κάνουμε τη συγκεκριμένη επένδυση, υπολογίζουμε ότι στα τρία χρόνια, ήδη το συγκεκριμένο γήπεδο θα ξεκινήσει να επιφέρει κέρδος, ξεχρεώνοντας και τον δανεισμό στον οποίο προχωρήσαμε».

The post Ομόνοια 29ης Μαΐου: Τι γίνεται με το προπονητικό κέντρο – Πότε θα μπουν μέσα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top