ΚΥΠΡΟΣ

Αντέχεται κι' άλλη απώλεια;

Αντέχεται κι' άλλη απώλεια;

Το πόσο σημαντικό είναι να κατακτήσει η ΑΕΛ το κύπελλο είναι χιλιοειπωμένο. Σίγουρα η συμμετοχή της ομάδας της Λεμεσού στο δεύτερο γκρουπ για τα Play off είναι κάτι που πληγώνει τον κόσμο ωστόσο υπάρχει μια ευκαιρία να σωθεί η χρονιά, να οριοθετηθούν οι μελλοντικοί στόχοι κτλ.

Το τελευταίο κύπελλο ήταν το 1989, αρκετοί από τους φίλους της ομάδας μπορεί και να ήταν αγέννητοι. Στην ΑΕΛ οι συναισθηματισμοί σε αυτή τη περίπτωση είναι σε δεύτερη μοίρα μιας και ενδεχόμενη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ θα σημαίνει πολλά περισσότερα. 

Πρώτον ο προϋπολογισμός της ΑΕΛ θα εξαρτηθεί από την επίτευξη της εξόδου στην Ευρώπη. Ο προϋπολογισμός θα κρίνει αν του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι ένας χειροπιαστός στόχος ή ένα μακρινό όνειρο. Η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστό ότι θα υπάρχει νέο «ψαλίδι» στο μπάτζετ, οπότε η ΑΕΛ δεν έχει άλλη επιλογή παρά να δώσει ψυχή και σώμα κόντρα στην καλύτερη ή μάλλον πιο «ακριβή» ομάδα του πρωταθλήματος. 

Όλα αυτά συνδέονται με τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι δεν θέλω να πιστεύω ότι θα αντέξουν να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται στο δεύτερο γκρουπ με ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία και να αντιμετωπίζουν αδιάφορα μια ταπεινωτική ήττα από την Δόξα. Ο προπονητής Χριστάκης Χριστοφόρου μπορεί αν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τον προγραμματισμό της νέας σεζόν ωστόσο προς το παρών θα μείνει στις σκέψεις μιας και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουμ μετά τον μεγάλο τελικό.

Αντρέας Ψάλτης 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top