ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με πίστη και αυτοπεποίθηση στην Τούμπα η Ομόνοια, για να γράψει ξανά ιστορία – Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεργκ

Με πίστη και αυτοπεποίθηση στην Τούμπα η Ομόνοια, για να γράψει ξανά ιστορία – Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεργκ

Πανέτοιμη για το αποψινό (19:55) ιστορικό παιχνίδι στην Τούμπα είναι η Ομόνοια, η οποία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Κυπριακή ομάδα είναι το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση, όπως ήταν άλλωστε σε όλες τις προκριματικές φάσεις, με εξαίρεση το παιχνίδι με την Αραράτ και είναι αποφασισμένοι για μία ακόμα υπέρβαση που θα… συζητηθεί!

Οι “πράσινοι” αυτή τη φορά θα παίξουν χωρίς πίεση και αυτό ίσως λειτουργήσει υπέρ τους, αφού ο μεγάλος στόχος επετεύχθη και θα διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν απέναντι σε μία πιο ποιοτική ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια μετατράπηκε από “κομπάρσο” σε πρωταγωνιστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι αυτό είναι ιστορικό για το “τριφύλλι”, αφού θα είναι το πρώτο του σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης και σίγουρα ολόκληρος ο “οργανισμός” της Ομόνοιας θα ήθελε να συνδυαστεί με βαθμολογικό κέρδος, για να στείλει με το… “καλησπέρα” το μήνυμα και στους τρεις αντιπάλους στον όμιλο, ότι όχι μόνο δεν θα είναι εύκολη λεία για κανέναν η ομάδα του Μπεργκ, αλλά και ότι θα κυνηγήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν ακόμα και το… “θαύμα”, ήτοι την πρόκριση στους “32”, διαψεύδοντας τα προγνωστικά που τη θέλουν να τερματίζει 4η και “καταϊδρωμένη”!

Το άδειο γήπεδο ελέω κορωνοϊού, αφαιρεί από τον “Δικέφαλο του Βορρά” ένα μεγάλο πλεονέκτημα που θα είχε αν ο αγώνας γινόταν σε γεμάτη Τούμπα και οι “πράσινοι” θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη συγκυρία, αν και πλέον οι Ελλαδικές ομάδες έχουν αρχίσει να συνηθίζουν σε αυτές τις συνθήκες.

Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη πετύχει φέτος δύο μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες-προκρίσεις στην έδρα του απέναντι σε Μπεσίκτας και Μπενφίκα και έχει μάθει να κερδίζει και στη Σούπερ Λίγκα χωρίς τον “πύρινο” λαό του που μετατρέπει την Τούμπα σε “καμίνι”.

Η αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Νορβηγός τεχνικός έχει κάποια… ερωτηματικά, αφού ενδεχομένως σε αυτό το ματς που δεν υπάρχει το “πρέπει” για τη νίκη, να μη βασιστεί αποκλειστικά στους παίκτες που “τράβηξαν κουπί” στα παιχνίδια με Λέγκια Βαρσοβίας, Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις και στην τακτική που θα ακολουθήσει η Ομόνοια, σε σχέση με τα παιχνίδια των προκριματικών.

Οι εκτιμήσεις μας πάντως, επιλέγοντας το… “σίγουρο μονοπάτι” είναι οι ακόλουθες:

Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια, με τους Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ και Λέσιακς να συνθέσουν την αμυντική τετράδα.

Φαβορί για τη μεσαία γραμμή είναι οι Βίτορ Γκόμες και Γιόρντι Γκόμεθ, με τους Μποτεάκ και Τζιωνή στα άκρα και τον Παπουλή να αγωνίζεται σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ στην κορυφή της επίθεσης, αναμένεται να πάρει θέση ο Ντοιύρις.

The post Με πίστη και αυτοπεποίθηση στην Τούμπα η Ομόνοια, για να γράψει ξανά ιστορία – Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεργκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top