Άναψε «ΚΟΚΚΙΝΑ» Τιμούρ με παίκτη του – Τον… συγκράτησε ο Μερκής!

Άναψε «ΚΟΚΚΙΝΑ» Τιμούρ με παίκτη του – Τον… συγκράτησε ο Μερκής!

Με το πέρας του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ, υπήρξε μία… λογομαχία μεταξύ του προπονητή της ομάδας της Αμμοχώστου, Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς και του ποδοσφαιριστή του, Τορνίκε Οκριασβίλι.

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού ο τηλεοπτικός φακός της Cablenet έδειξε τον Κετσπάγια να εκνευρίζεται σε μία κίνηση με την μπάλα του Οκριασβίλι, που δεν άρεσε του κόουτς, φωνάζοντας του εκεί και δείχνοντας του το τι έπρεπε να πράξει.

Εντούτοις, με το πέρας του αγώνα, ο Γεωργιανός προπονητής κατευθύνθηκε προς το μέρος του Οκριασβίλι, για να δώσει συνέχεια στο όλο ζήτημα, με τον παίκτη να αντιδρά και να κατευθύνεται προς το μέρος του κόουτς.

Εντούτοις, ο Μερκής παρενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα, όπως και ο Νταουσβίλι και μέλη του τεχνικού επιτελείου της Ανόρθωσης, και όλοι πορεύθηκαν στα αποδυτήρια.

The post Άναψε «ΚΟΚΚΙΝΑ» Τιμούρ με παίκτη του – Τον… συγκράτησε ο Μερκής! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE