Δύσκολα προλαβαίνει ο Σέρινταν

Δύσκολα προλαβαίνει ο Σέρινταν

Ο Σίλιαν Σέρινταν ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και είναι εξαιρετικά δύσκολα να βρίσκεται στην διάθεση του Τόρστεν Φινκ για το ντέρμπι «αιωνίων» το ερχόμενο Σάββατο.

Ο Σωτηρίου συνέχισε με φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το ματς με την Ομόνοια συνεχίζεται αύριο. Υπενθυμίζουμε πως εκτός θα είναι ο Λάνιγκ που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE