ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΤΑΚΑ για Ντορ Μίχα: «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να έρθει στην Ανόρθωση – Μεγάλο λάθος…»

ΑΤΑΚΑ για Ντορ Μίχα: «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να έρθει στην Ανόρθωση – Μεγάλο λάθος…»

Μιλώντας σε ιστοσελίδα του Ισραήλ ο αμυντικός της Ανόρθωσης, Μπράνκο Βργκοτς αναφέρθηκε στα γκολ που πετυχαίνει φέτος ενώ αποθέωσε Ντορ Μίχα.

Τι είπε στην sport5.co.il:

Για Μίχα: «Όταν άκουσα ότι είναι υποψήφιος για την ομάδα μας, δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να έρθει. Στη Νετάνια πάντοτε είχαμε δύσκολες στιγμές αντιμετωπίζοντάς τον. Πανέξυπνος, με κατοχή της μπάλας και οι ασίστ του είναι κάτι που δεν διαθέτει ο καθένας. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ τα παράτησε. Άκουσα τι έγινε και πως αθωώθηκε χωρίς κανένα ίχνος ενοχής. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε μεγάλο λάθος κι εμείς βγήκαμε κερδισμένοι».

Για την απόδοση του: «Το μειονέκτημά μου στη Μακάμπι Νετάνια ήταν ότι δεν σκόραρα γκολ. Μέχρι και φέτος η μπάλα δεν ερχόταν σ’ εμένα, ενώ τώρα έχω ήδη 3 γκολ σε 6 παιχνίδια, ένα με το δεξί πόδι, ένα με το αριστερό κι ένα με το κεφάλι. Στόχος μας είναι να πάμε μέχρι τέλους και να είμαστε σοβαροί διεκδικητές του τίτλου. Έχουμε καλή ομάδα, οι περισσότεροι παίκτες έμειναν από πέρυσι και ο προπονητής μας οδηγεί στις νίκες, όπου και με όποιον κι αν παίζουμε».

The post ΑΤΑΚΑ για Ντορ Μίχα: «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να έρθει στην Ανόρθωση – Μεγάλο λάθος…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top