ΑΤΑΚΑ για Ντορ Μίχα: «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να έρθει στην Ανόρθωση – Μεγάλο λάθος…»

ΑΤΑΚΑ για Ντορ Μίχα: «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να έρθει στην Ανόρθωση – Μεγάλο λάθος…»

Μιλώντας σε ιστοσελίδα του Ισραήλ ο αμυντικός της Ανόρθωσης, Μπράνκο Βργκοτς αναφέρθηκε στα γκολ που πετυχαίνει φέτος ενώ αποθέωσε Ντορ Μίχα.

Τι είπε στην sport5.co.il:

Για Μίχα: «Όταν άκουσα ότι είναι υποψήφιος για την ομάδα μας, δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να έρθει. Στη Νετάνια πάντοτε είχαμε δύσκολες στιγμές αντιμετωπίζοντάς τον. Πανέξυπνος, με κατοχή της μπάλας και οι ασίστ του είναι κάτι που δεν διαθέτει ο καθένας. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ τα παράτησε. Άκουσα τι έγινε και πως αθωώθηκε χωρίς κανένα ίχνος ενοχής. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε μεγάλο λάθος κι εμείς βγήκαμε κερδισμένοι».

Για την απόδοση του: «Το μειονέκτημά μου στη Μακάμπι Νετάνια ήταν ότι δεν σκόραρα γκολ. Μέχρι και φέτος η μπάλα δεν ερχόταν σ’ εμένα, ενώ τώρα έχω ήδη 3 γκολ σε 6 παιχνίδια, ένα με το δεξί πόδι, ένα με το αριστερό κι ένα με το κεφάλι. Στόχος μας είναι να πάμε μέχρι τέλους και να είμαστε σοβαροί διεκδικητές του τίτλου. Έχουμε καλή ομάδα, οι περισσότεροι παίκτες έμειναν από πέρυσι και ο προπονητής μας οδηγεί στις νίκες, όπου και με όποιον κι αν παίζουμε».

The post ΑΤΑΚΑ για Ντορ Μίχα: «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να έρθει στην Ανόρθωση – Μεγάλο λάθος…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE