ΕΛΛΑΔΑ

Προκαλεί αίσθηση! Επιστροφή Κόκκαλη στον Ολυμπιακό;

Προκαλεί αίσθηση! Επιστροφή Κόκκαλη στον Ολυμπιακό;

Πολύ σημαντικό αναμένεται το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ, μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Το σχετικό ρεπορτάζ παρουσίασε ο Κώστας Καίσαρης στο σημερινό Goal και παρά τις διαψεύσεις από ανθρώπους των Πειραιωτών, φαίνεται πως δεν απέχει από την πραγματικότητα και μάλλον αυτή θα είναι η εξέλιξη στο τέλος της σεζόν.

Ο Μαρινάκης θέλει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να προλάβει τον ειδικό ανακριτή και πριν του επιβληθεί η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου, προκειμένου να μην έχει άμεση σχέση με τον σύλλογο, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι δε θα κάνει κουμάντο.

Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για τον διάδοχο ήταν αυτά των Γιάννη Βρέντζου και Μιχάλη Κουντούρη, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Σκύλου και της έγκυρης στήλης "SportDog Penalty", υπάρχει στο τραπέζι ένα ακόμα όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση. 

Πρόκειται για τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, ο οποίος ίσως βγει μπροστά αν αποχωρήσει τελικά από την προεδρία ο Μαρινάκης. Ο μικρότερος γιος του Κόκκαλη είναι και τώρα κοντά στην ομάδα, καθώς κατέχει τον τίλο του Α΄ Αντιπροέδρου, ωστόσο ίσως αυτή η εξέλιξη δείχνει και κάτι περισσότερο, όπως μια πιο ενεργή συμμετοχή της οικογένειας στα δρώμενα της ομάδας.

Ο μεγάλος Κόκκαλης, ο οποίος παραμένει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, θυμίζουμε πως είχε τοποθετήσει σε σημαντικές θέσεις τόσο τον Πέτρο όσο και τον Σωκράτη τζούνιορ στο παρελθόν, ωστόσο δεν αποκλείεται να ήρθε η ώρα να τους δούμε και πάλι στην ...πρώτη γραμμή μάχης.

Ποιος είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior

O Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών (2001). Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες & Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University (B.A. International Relations 2005).

Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010.

Από το 2010 είναι Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.

Πηγή: sportdog.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top