ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ΞΕΚΟΛΛΟΥΝ από το ρετιρέ!

Δεν ΞΕΚΟΛΛΟΥΝ από το ρετιρέ!

Τους «χάλασε» η ισοπαλία προχθές με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, για τους λόγους που εξηγήσαμε χθες το πρωί (ΕΔΩ).

Χθες περίμεναν ότι θα… έπεφταν μετά από πολύ καιρό από την κορυφή της βαθμολογίας. Λίγοι πίστευαν ότι η Ανόρθωση δεν θα κέρδιζε την Καρμιώτισσα.

Εν τέλει η Κυρία έφερε ισοπαλία με τους νεοφώτιστους, με αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, να μείνουν στο ρετιρέ για άλλη μια αγωνιστική.

Την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών στο Τσίρειο, εννοείται ότι ήχησε καμπανάκι χθες και γι αυτούς στο Παφιακό, ότι δεν… σηκώνει υποτίμηση.

Δεν είναι μόνο από την Ανόρθωση που «τσίμπησε» βαθμό η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ, αλλά και από ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ. Ζόρισε αρκετά την Ομόνοια, χάνοντας με 1-0. Μόνο από την ΑΕΛ έχασε εύκολα.

Σήμερα θα γνωστοποιηθούν λεπτομέρειες για την κατάσταση των Γιαννιώτα και Λάρσον. Όσον αφορά τον Νταμπό, λογικά θα επανέλθει στην αποστολή στον επόμενο αγώνα.

The post Δεν ΞΕΚΟΛΛΟΥΝ από το ρετιρέ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top