ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Είμαι ενοχλημένος… υποβαθμίστηκε η νίκη μας- Άδικο να στεκόμαστε στο rotation της Ομόνοιας»

«Είμαι ενοχλημένος… υποβαθμίστηκε η νίκη μας- Άδικο να στεκόμαστε στο rotation της Ομόνοιας»

Το μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας και την συνέχεια στον Super Sport FM 104,0.

Τι δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια: «Αυτή η επιτυχία σημαίνει ότι πήραμε τρεις βαθμούς και αυτό μας δίνει ψυχολογική ένεση για την ομάδα. Είναι μια επιβεβαίωση των δυνατοτήτων του φετινού Ολυμπιακού. Είμαι κάπως ενοχλημένος γιατί υποβαθμίστηκε η νίκη της ομάδας και η προσοχή, πήγε στις απουσίες της Ομόνοιας και στις ευκαιρίες της. Θεωρώ άδικο να στεκόμαστε στο rotation που έκανε η Ομόνοια. Εμείς είχαμε πέντε ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός. Σαλί, Σαντάνα, Φαν Κέσελ ήταν εκτός, ενώ χάσαμε και τον Ζαχαρίου νωρίς. Νικήσαμε την Ομόνοια και μια τέτοια επιτυχία πρέπει να προβάλλεται όπως πρέπει».

Για το ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ στη βαθμολογία: «Σημασία δεν έχει η βαθμολογική θέση, αλλά η εικόνα που βγάζει η ομάδα. Δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Ο χρόνος δουλεύει προς όφελος του Ολυμπιακού. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και σιγά σιγά θα αποκτούμε ομοιογένεια. Αισιοδοξούμε ότι μελλοντικά, η εικόνα θα είναι καλύτερη. Ο Ολυμπιακός στις πρώτες εννέα αγωνιστικές έχει κάνει ένα μόνο ένα κακό 45λεπτο, αυτό κόντρα στην Ανόρθωση.  Σε κανένα άλλο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, δεν ήταν κατώτερος του αντιπάλου. Κάναμε πολλές ευκαιρίες της Ομόνοιας και για να γίνει αυτό χρειάζεται μεγάλη ποιότητα».

Μέχρι που μπορεί να φτάσει; «Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Η κατάσταση με τον κορωνοϊό, δεν μας επιτρέπει να κάνουμε μακροπρόθεσμους προγραμματισμούς. Θέλουμε να είμαστε υγιείς και να διεκδικούμε ότι καλύτερο μπορούμε. Να πάνε όλα καλά, για όλες τις ομάδες, μακριά από τα κρούσματα κορωνοϊού, για να παιχτεί ένα πρωτάθλημα δίκαιο. Στο τέλος θα γίνει ταμείο».

Για τον Σαρφό: «Αν δεν είχαμε απουσίες ίσως να μην αγωνιζόταν 90 λεπτά. Αναγκάστηκε ο προπονητής να τον χρησιμοποιήσει από την αρχή. Με την εικόνα που έδειξε επιβεβαιώνει την ποιότητα του και το πόσο θα ανεβάσει την ομάδα, όταν βρει ρυθμό».

Για το Μακάρειο και τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο: «Δεν είναι ιδιοκτησία του Ολυμπιακού το Μακάρειο. Η αλήθεια είναι ότι ήταν προγραμματισμένο το κλείσιμο την προηγούμενη διακοπή. Έχουμε ακόμη το καλοκαιρινό χορτάρι και αυτό έχει τα προβλήματα του. Ευελπιστούμε ότι ήταν στην επόμενη διακοπή, να γίνει επανασπορά. Σε κάποια φάση, θα πρέπει να γίνει».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και την δυναμική που έχει αποκτήσει η ομάδα: «Πήραμε τρεις βαθμούς, δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Ο προπονητής είναι προσγειωμένος. Έχουμε τα προβλήματα μας και σίγουρα με την επανέναρξη μετά τη διακοπή, όλοι θα είναι διαθέσιμοι. Με τη Νέα Σαλαμίνα θα απουσιάσει ο Μάντζης που είναι τιμωρημένος. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τους Κα και Ζαχαρίου. Ο Σαμπίνια συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ».

Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Πλέον, πείστηκε για τις δυνατότητες της ομάδας. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να τους έχουμε κοντά μας. Αυτό ίσως να μας βοήθησε χθες, αφού θα είχε περισσότερο κόσμο η Ομόνοια. Ελπίζω να πείστηκε και ο πιο άπιστος ότι οι δυνατότητες της ομάδας είναι μεγάλες και κατατίθενται κάθε βδομάδα στο γήπεδο».

The post «Είμαι ενοχλημένος… υποβαθμίστηκε η νίκη μας- Άδικο να στεκόμαστε στο rotation της Ομόνοιας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top