ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκαλύψεις Μακάρθι – Πως τον προσέγγισε ο ΑΠΟΕΛ, η απάντηση του και γιατί πλήρωσε από την τσέπη του για να έρθει Κύπρο!

Αποκαλύψεις Μακάρθι – Πως τον προσέγγισε ο ΑΠΟΕΛ, η απάντηση του και γιατί πλήρωσε από την τσέπη του για να έρθει Κύπρο!

Ο Ιρλανδός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Μικ Μακάρθι, παραχώρησε δηλώσεις στο «TalkSport» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα…

Ανάμεσα σε άλλα, ο ο 61χρονος προπονητής αποκάλυψε πως ολοκληρώθηκε το deal με τη διοίκηση των “γαλαοζκιτρίνων” μέχρι το 2022, τονίζοντας πως είπε αμέσως “ναι” στο μήνυμα που του στάλθηκε και ανέφερε επίσης, ότι πλήρωσε από την τσέπη του 495 λίρες Αγγλίας για να κάνει τεστ κορωνοϊού, προκειμένου να έρθει στην Κύπρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν περίμενα να είμαι εδώ που είμαι, όπως δεν το περίμενα όταν εργάστηκα σε Ίπσουιτς ή Σάντερλαντ. Ήθελα να επιστρέψω στη δουλειά, στην καθοδήγηση και τη διαχείριση, οπότε χαίρομαι που βρίσκομαι στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ.

Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Αυτού του είδους τα πράγματα, έρχονται από το πουθενά. Μου έστειλαν ένα μήνυμα την περασμένη Τρίτη και με ρωτούσαν αν θα με ενδιέφερε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ και απάντησα αμέσως θετικά. Είπα “ναι, φυσικά και με ενδιαφέρει”. Την ίδια ώρα μάλιστα, άρχισα να ετοιμάζω τις βαλίτσες μου και έκλεισα αεροπορικό εισιτήριο για την Κύπρο για το Σάββατο.

Πήρα τον Τέρι Κόνορ και τον ρώτησα αν έχει το διαβατήριο του. Mου είπε ναι, τον ρώτησα αν ήταν σίγουρος και απάντησε ξανά ναι. Όπως κι εγώ, έτσι και ο Τέρι Κόνορ ήταν πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την πρόκληση.

Και οι δύο τρέχαμε για να περάσουμε από τεστ κορωνοϊού την προηγούμενη εβδομάδα, για να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε. Ήμουν στο Λονδίνο και έπρεπε να πληρώσω 495 λίρες για να ταξιδέψω στην Κύπρο το Σάββατο, αλλά είμαστε εδώ τώρα και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Το προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ είναι απίστευτα καθαρό. Το μέρος είναι εντυπωσιακό, με μία πισίνα και τα αποδυτήρια και τα γήπεδα είναι τέλεια. Όλα εδώ είναι τοπ επιπέδου. Είναι σαν να μπαίνεις σε ένα κλαμπ της Τσάμπιονσιπ και φαντάζομαι κάποιες ομάδες Πρέμιερ Λιγκ θα ήταν ενθουσιασμένες να έχουν αυτές τις εγκαταστάσεις».

The post Αποκαλύψεις Μακάρθι – Πως τον προσέγγισε ο ΑΠΟΕΛ, η απάντηση του και γιατί πλήρωσε από την τσέπη του για να έρθει Κύπρο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top