ΕΛΛΑΔΑ

Τσόρι: «Έχουμε ευθύνη να τιμήσουμε τη φανέλα»

Τσόρι: «Έχουμε ευθύνη να τιμήσουμε τη φανέλα»

Την ευθύνη και την υποχρέωση να τιμήσουν τα χρώματα και τη φανέλα του Ολυμπιακού στον προσεχή τελικό Κυπέλλου, αισθάνονται άπαντες στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Τσόρι Ντομίνγκες. «Θέλουμε να αλλάξουμε τελείως την εικόνα μας», τόνισε ο Αργεντινός.

Μεταξύ άλλων, ο Τσόρι Ντομίνγκες δήλωσε στη Nova:

«Θέλω να πω στον κόσμο πως μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου και την απόδοση μας, νιώθουμε κάπως άσχημα απέναντι στον κόσμο. Έχουμε εισπράξει την αμφισβήτηση από την πλευρά του κόσμου. Και νιώθουμε την υποχρέωση να αλλάξουμε την εικόνα μας. Θέλουμε, λοιπόν, μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου να αλλάξουμε τελείως την εικόνα μας, να παίξουμε καλύτερα και να δώσουμε μία καλύτερη εικόνα παιχνιδιού στον κόσμο. Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε. Και μετά από αυτό το παιχνίδι να γιορτάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Νιώθουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να τιμήσουμε τα χρώματα της φανέλας που φοράμε. Είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι βρισκόμαστε στον τελικό του Κυπέλλου. Θα ήταν κρίμα να μην εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία αυτή και να μην εκμεταλλευτούμε τον τελικό του Κυπέλλου για να κατακτήσουμε ένα ακόμα τίτλο, με όλο το σεβασμό που έχουμε για όλους τους αντιπάλους».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Νιώθω πολύ χαρούμενος και πολύ ευτυχισμένος. Το έχω πει πολλές φορές. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για τον κόσμο αυτό. Νιώθω την ευθύνη, την υποχρέωση να εμφανίζομαι κάθε φορά όλο και καλύτερος, ώστε να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ για τον κόσμο αυτόν».

Πηγή: sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

Κρίσιμη για το Κυπριακό χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την ερχόμενη εβδομάδα με την επιστροφή στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Χολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top