ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τεσσάρα» της Λέστερ δια… ποδός Ιχεανάτσο και 3/3! ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στον όμιλο της ΑΕΚ

«Τεσσάρα» της Λέστερ δια… ποδός Ιχεανάτσο και 3/3! ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στον όμιλο της ΑΕΚ

Η Λέστερ σκόρπισε 4-0 τη Μπράγκα στο «King Power» φτάνοντας τις 3 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές για τον 7ο όμιλο του Europa League, στον οποίο μετέχει και η ΑΕΚ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κελέτσι Ιχεανάτσο με δύο γκολ και μία ασίστ.

«Καθαρίζει» το 7ο γκρουπ η Λέστερ! Μετά το 3-0 επί της Ζόρια στην πρεμιέρα και το «διπλό» στο ΟΑΚΑ (1-2), οι «αλεπούδες» ξεπέρασαν εύκολα και το εμπόδιο της της Μπράγκα για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Europa League και πλέον με το 3/3 και τους 9 βαθμούς είναι το απόλυτο φαβορί για την 1η θέση. Το 4-0 για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είναι πρακτικά μια… ευγενική χορηγία του ανθρώπου που την οδηγεί σε αυτό τον όμιλο, του Κελέτσι Ιχεανάτσο. Ο Νιγηριανός σέντερ φορ πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ και δημιούργησε το τρίτο, φτάνοντας συνολικά τα 3 γκολ και τις 3 ασίστ σε δύο συμμετοχές στο Europa League φέτος!

Η Λέστερ ήταν κυρίαρχος στο ματς από νωρίς και παρότι στο πρώτο ημίχρονο, μετά το 1-0, η Μπράγκα πίεσε για λίγη ώρα και θα μπορούσε να είχε ξαναμπεί στο ματς, από τη στιγμή που δεν το κατάφερε, ουσιαστικά κατέρρευσε τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης. Το γκολ που άνοιξε το σκορ σημειώθηκε στο 21′ όταν ο Μάντισον βρήκε χώρο και τροφοδότησε τον Ιχεανάτσο, ο οποίος νίκησε τον Ματέους με διπλή προσπάθεια, παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά το πρώτο σουτ. Στο 48′ πια, ο Ουντέρ ήταν αυτός που μοίρασε για τον Νιγηριανό και αυτός με νέο σουτ που κόντραρε και κάπου, έγραψε το 2-0. Κάπου εκεί, η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος, αφού οι Πορτογάλοι παραδόθηκαν πλήρως στις ορέξεις των Άγγλων που στο φινάλε θα μπορούσαν να είχαν φτάσει και σε μεγαλύτερο σκορ. Στο 67′ ο Πράετ έγραψε το 3-0 από κοντά μετά από σέντρα του Ιχεανάτσο, ενώ στο 78′ ο επίσης εξαιρετικός σε αυτό το ματς Μάντισον, διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με υπέροχη ατομική ενέργεια και επίσης λίγη δόση τύχης στην τελική προσπάθεια.

Με 9 βαθμούς σε τρία ματς, την επόμενη αγωνιστική όταν θα φιλοξενηθεί από τη Μπράγκα, η Λέστερ θα έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Λέστερ 9β. 9-1
2. Μπράγκα 6β. 5-5
3. ΑΕΚ 3β. 2-5
4. Ζόρια Λουχάνσκ 0β. 2-9

Πηγή: www.sdna.gr

 

The post «Τεσσάρα» της Λέστερ δια… ποδός Ιχεανάτσο και 3/3! ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ στον όμιλο της ΑΕΚ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top