ΦΕΥΓΕΙ ο Γιάννος Κωνσταντίνου – Ήταν ΘΙΓΜΕΝΟΣ τον τελευταίο καιρό

ΦΕΥΓΕΙ ο Γιάννος Κωνσταντίνου – Ήταν ΘΙΓΜΕΝΟΣ τον τελευταίο καιρό

Βγαίνει εδώ και λίγη ώρα, ότι παραιτήθηκε ο Γιάννος Κωνσταντίνου, μέχρι πρότινος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης. 

Όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα, δεν θεωρούν “κεραυνό εν αιθρία” τη σημερινή εξέλιξη.

Από τότε που αποφασίστηκε η επιστροφή του Ιούλιου Κονναρή στο ποδοσφαιρικό τμήμα, φάνηκε ότι υπήρξε διατάραξη στις σχέσεις του Γιάννου Κωνσταντίνου, με την τεχνική ηγεσία.

Όταν παρέλαβε την επιστολή παραίτησης του, ο πρόεδρος της εταιρίας Ευγένιος Χαμπουλλάς, δεν νομίζουμε ότι αιφνιδιάστηκε.

Nα σημειώσουμε τέλος, ότι στην επιστολή του ο Γιάννος Κωνσταντίνου, λέει ότι θα αναλύσει τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει στην επόμενη συνεδρία του Δ.Σ. της εταιρίας. Τονίζει επίσης, ότι η απόφαση του είναι οριστική και αμετάκλητη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΑΛΛΑΖΕΙ ο εκπρόσωπος τύπου τις επόμενες μέρες… 

The post ΦΕΥΓΕΙ ο Γιάννος Κωνσταντίνου – Ήταν ΘΙΓΜΕΝΟΣ τον τελευταίο καιρό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE