ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη στο Προεδρικό με την επιδημιολογική ομάδα - Θα ανακοινωθούν πρόσθετα μέτρα

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη στο Προεδρικό με την επιδημιολογική ομάδα - Θα ανακοινωθούν πρόσθετα μέτρα

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 9/11 η σύσκεψη που συγκάλεσε με την επιδημιολογική ομάδα ο Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλησε να ακούσει τους ειδικούς ενώ έγινε και παρουσίαση της επιδημιολογικής εικόνας της Κύπρου, χωρίς να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, όπως έγκυρα σας είχε ενημερώσει η ιστοσελίδα μας.

Δεν αποτελεί μυστικό πως στο 'τραπέζι΄ έπεσαν και νέα πρόσθετα μέτρα αναχαίτισης της έξαρσης των κρουσμάτων μετά απο εισηγήσεις της επιδημιολογικής ομάδας τα οποία ο Νίκος Αναστασιάδης θα επεξεργαστεί και εντός των επόμενων λίγων ημερών να γίνουν οι ανακοινώσεις μέσω διαγγέλματος όπως συνηθίζει ο ΠτΔ.

Όπως πληροφορούμαστε, αυτά αφορουν τόσο τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, αλλά και ολόκληρη την Κύπρο.

Στο μυαλό του Προέδρου που ανησυχεί έντονα για την κατάταση που επικρατεί βρίσκεται και το τοπικό lockdown, κυρίως όσον αφορά τη Λεμεσό και την Πάφο. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν τα γραπτά μηνύματα στο 8998, ενώ πιθανό μέτρο θα είναιι η απαγόρευση διακίνησης από τη μία πόλη στην άλλη.

Ορατό είναι το σενάριο να αποφασιστεί μείωση στον αριθμό των ατόμων που συναθροίζονται ή ακόμη να απαγορευτούν και οι επισκέψεις σε σπίτια. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top