Aπλή περίπτωση ανικανότητας και μόνο!

Aπλή περίπτωση ανικανότητας και μόνο!

Εκεί που λέμε… ότι στην κυπριακή ποδοσφαιρική μπανανιά (…συγγνώμη για την έκφραση) έχουμε δει τα πάντα συνεχώς υπάρχουν άνθρωποι που ηθελημένα ή άθελά τους μας διαψεύδουν.

Ένας από αυτούς είναι ο ρεφ του σημερινού ντέρμπι Αντώνης Χριστοδούλου. 

Το γεγονός και μόνο ότι έδειχνε κάρτες αβέρτα για να ελέγξει τον ρυθμό και στο τέλος αδίκησε και τους δυο μονομάχους λέει πολλά. Τόσα πολλά τουλάχιστον, που δεν  χρειάζεται κανένας να είναι «φάκτορας» του παρασκηνίου για να αντιληφθεί ότι η εν λόγω περίπτωση αποτελεί απλή περίπτωση ανικανότητας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα, αλλά «επιφυλακτική», δυναμική στο Κυπριακό διαπιστώνει ο Γκουτέρες - Εισηγείται ανανέωση εντολής ΟΥΝΦΙΚΥΠ​​​​​​ με ανησυχία για παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα, αλλά «επιφυλακτική», δυναμική στο Κυπριακό διαπιστώνει ο Γκουτέρες - Εισηγείται ανανέωση εντολής ΟΥΝΦΙΚΥΠ​​​​​​ με ανησυχία για παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Την ανανέωση της αποστολής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ για ακόμη 12 μήνες, έως τις 31 Ιανουαρίου 2027, εισηγείται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στις Παρατηρήσεις του στην έκθεση για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ, εκφράζοντας παράλληλα ανησυχία για «παραβιάσεις μετά την κατασκευή στρατιωτικών εγκαταστάσεων» εντός και πέριξ της νεκρής ζώνης, οι οποίες, όπως σημειώνει, «επιδιώκουν να μεταβάλουν μόνιμα το στρατιωτικό status quo», αλλά και για την κατάσταση στην περιφραγμένη περιοχή των Βαρωσίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE