ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Η Αμμόχωστος δεν ανήκει στον Ερντογάν και τον εγκάθετο του, Τατάρ»

«Η Αμμόχωστος δεν ανήκει στον Ερντογάν και τον εγκάθετο του, Τατάρ»

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ καταδικάζει την επέτειο της ανακήρυξης του ψευδοκράτους από την Τουρκία και τον Ντενκτάς το Νοέμβρη του 1983.

Καταδικάζουμε την ανακήρυξη του ψευδοκράτους γιατί ήταν το τρίτο βήμα –μετά το πραξικόπημα και την εισβολή του 1974- στο σχέδιο για να μοιραστεί μια για πάντα η πατρίδα και ο λαός μας, να ξεγραφτεί οριστικά η μισή Κύπρος και η αγαπημένη μας πόλη.

Η φετινή επέτειος του ψευδοκράτους συνοδεύεται με μια νέα πρωτοφανή πρόκληση σε βάρος της Κύπρου και ειδικότερα σε βάρος της πόλης μας.

Πέραν από τα ετήσια πανηγύρια του ψευδοκράτους, προγραμματίζεται αύριο «πικ-νικ» του Ερντογάν στην Αμμόχωστο, προκειμένου να δώσει το σύνθημα για να αρχίσει ο εποικισμός της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.

Η ενέργεια αυτή είναι μια παράνομη, αποτρόπαια και χυδαία πρόκληση της κατοχικής δύναμης σε βάρος όλων των Αμμοχωστιανών και όλων των Κυπρίων.

Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενώνει τη φωνή της με όλους τους Αμμοχωστιανούς και όλους τους Κύπριους που φωνάζουν ότι η Αμμόχωστος δεν ανήκει στον Ερντογάν και τον εγκάθετο του, Τατάρ.

Η Αμμόχωστος ανήκει στους Αμμοχωστιανούς! Σε εμάς που μέρα-νύχτα την έχουμε στη μνήμη και τη συνείδηση μας, στην καρδιά και στο μυαλό μας.

Σε εμάς που την κτίσαμε και σε εμάς που θα επιστρέψουμε για να την ξαναζωντανέψουμε. Απευθύνουμε ξανά με αγωνία έκκληση προς κάθε κατεύθυνση, μέσα κι έξω από την Κύπρο, για να εμποδιστεί το νέο έγκλημα σε βάρος της Αμμοχώστου και της πατρίδας μας.

Εμείς που ξέρουμε γιατί γίναμε πρόσφυγες και που δεν δεχόμαστε να μείνουμε για πάντα πρόσφυγες, δε δεχόμαστε τη διχοτόμηση και την κατοχή, δεν δεχόμαστε να χαθεί η Αμμόχωστος και η μισή πατρίδα μας. Θέλουμε μια ολόκληρη Κύπρο, για όλους τους Κύπριους, για όλα τα παιδιά της.

«Τα ερυθρόλευκα σου τα χρώματα θα δω, ξανά να ζωντανεύουν στην άδεια ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ!».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ καταδικάζει την επέτειο της ανακήρυξης του ψευδοκράτους από…

Δημοσιεύτηκε από Nea Salamis Ammochostos A.C. στις Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020

The post «Η Αμμόχωστος δεν ανήκει στον Ερντογάν και τον εγκάθετο του, Τατάρ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top