ΛΕΜΕΣΟΣ – ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: Ελεύθεροι οι εννέα από τα επεισόδια – Ανοιχτές υποθέσεις στο Δικαστήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: Ελεύθεροι οι εννέα από τα επεισόδια – Ανοιχτές υποθέσεις στο Δικαστήριο

Οδηγήθηκαν σήμερα Τετάρτη 18/11 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, οι εννέα συλληφθέντες που είχαν τεθεί υπό τριήμερη προσωποκράτηση για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Λεμεσό, το Σάββατο 14/11.

Το Δικαστήριο όρισε την 14η Δεκεμβρίου 2020, ως νέα ημερομηνία παρουσίασης των εννέα προσώπων στο Δικαστήριο και στην συνέχεια και οι εννέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline…

The post ΛΕΜΕΣΟΣ – ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: Ελεύθεροι οι εννέα από τα επεισόδια – Ανοιχτές υποθέσεις στο Δικαστήριο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE