Επιτέθηκαν σε τροχονόμο που προσπαθεί να «φέρει το νου» του ακόμα! Του πήραν πηλήκιο και ασύρματο! Λήστεψαν και πολίτη – Άνω κάτω τα Εξάρχεια σήμερα

Επιτέθηκαν σε τροχονόμο που προσπαθεί να «φέρει το νου» του ακόμα! Του πήραν πηλήκιο και ασύρματο! Λήστεψαν και πολίτη – Άνω κάτω τα Εξάρχεια σήμερα

​Επίθεση από τρεις αγνώστους δέχθηκε σήμερα ένας τροχονόμος που ρύθμιζε την κυκλοφορία στην συμβολή των οδών Σόλωνος και Μπενάκη.

Οι άγνωστοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο, του πήραν τον υπηρεσιακό του ασύρματο και το πηλήκιό του και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο μες στη μέση του δρόμου.

Δεν είχε περάσει ούτε μία ώρα από το περιστατικό αυτό, όταν πάλι τρία άτομα (προφανώς τα ίδια), χρησιμοποιώντας τον ασύρματο και το πηλήκιο του τροχονόμου, σταμάτησαν το αυτοκίνητο ενός πολίτη, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, τον απείλησαν και του άρπαξαν 100 ευρώ.

Μέχρι στιγμής η ελληνική αστυνομία έχει κάνει 14 προσαγωγές. 

Επιτέθηκαν σε τροχονόμο στα Εξάρχεια: Του πήραν το πηλήκιο και τον ασύρματο και λήστεψαν πολίτη

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE