Βαρύ πένθος για Λάζαρο Παπαδόπουλο – «Καλό παράδεισο, μπαμπά»

Βαρύ πένθος για Λάζαρο Παπαδόπουλο – «Καλό παράδεισο, μπαμπά»

Ο παλαίμαχος σέντερ έχασε τον πατέρα του.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Ο πατέρας του, Θεόδωρος, έφυγε από τη ζωή.

«Καλό παράδεισο, μπαμπά», έγραψε στα social media ο πρώην διεθνής σέντερ. Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, του οποίου πρόεδρος υπήρξε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

sport-fm.gr

The post Βαρύ πένθος για Λάζαρο Παπαδόπουλο – «Καλό παράδεισο, μπαμπά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE