ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έγραψε» ξανά ο Μουρίνιο με νέα ΕΠΙΚΗ ατάκα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Έγραψε» ξανά ο Μουρίνιο με νέα ΕΠΙΚΗ ατάκα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Experienced One» θα πρέπει να θεωρείται ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, αλλάζοντας παράλληλα το γνωστό σε όλους παρατσούκλι του «Special One».

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ, μίλησε στην «Tencent Sports» για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από την προπονητική του καριέρα τονίζοντας πως πλέον αυτοχαρακτηρίζεται «The Experienced One​».

Αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο το «Special One», το οποίο το συνόδευε έως τώρα από το 2004, όταν έφτασε στο Λονδίνο για πρώτη φορά, ερχόμενος από την Πόρτο.

«”The Experienced One”. Είμαι πολύ έμπειρος πλέον. Βασικά, ό,τι μου συμβαίνει στο ποδόσφαιρο τώρα, είναι ένα deja vu, είναι κάτι που μου έχει ξανασυμβεί. Υπάρχουν δουλειές που πρέπει να είσαι σε μια ιδιαίτερη φυσική κατάσταση, όπως η δουλειά του ποδοσφαιριστή. Ένας 40χρονος δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με έναν που είναι 20 ή 30 χρονών, εκτός αν είσαι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Στην προπονητική χρειάζεσαι απλά το μυαλό σου. Ένα μείγμα εμπειριών και γνώσεων μπορεί μόνο να σε κάνει καλύτερο», ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη χημεία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε Κέιν και Σον στην επίθεση αλλά και για την επιστροφή του Μπέιλ.

«Νομίζω ότι όλα αρχίζουν από τη σχέση που έχουν μεταξύ τους. Είναι καλοί φίλοι, τους αρέσει να παίζουν μαζί. Θέλουν απλά να κερδίζουν και να παίζουν καλά, δεν υπάρχει ζήλια ανάμεσά τους. Ο Σον είναι ένας πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής, του αρέσει να παίζει στους κενούς χώρους και ο Χάρι είναι καταπληκτικός με τη μπάλα στο πόδια, ενώ όταν γυρνάει να την πάρει από πίσω δείχνει ότι έχει μεγάλη ποιότητα.

Ο Μπέιλ πρέπει να μη νιώθει καθόλου πίεση, να μη βρίσκεται στην κατάσταση που ήταν τόσα χρόνια. Είναι ώρα για σταθερότητα και ηρεμία. Πρέπει να δουλέψει σκληρά και να το πάει βήμα-βήμα».

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Έγραψε» ξανά ο Μουρίνιο με νέα ΕΠΙΚΗ ατάκα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top