Το Κ.Σ. Πωμού χαιρετίζει την απόφαση ΥΠΕΣ για την βελτίωση του Στεγαστικού Σχεδίου

Το Κ.Σ. Πωμού χαιρετίζει την απόφαση ΥΠΕΣ για την βελτίωση του Στεγαστικού Σχεδίου

Το Κοινοτικού Συμβουλίου Πωμού και ο πρόεδρος του χαιρετίζουν την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για την βελτίωση του Στεγαστικού Σχεδίου Αναζωογόνησης Ορεινών, Ακριτικών και Μειονεκτικών Περιοχών που είχε τεθεί σε εφαρμογή για πρώτη φορά το 2019, προσθέτοντας πως είναι ένα σχέδιο στεγαστικής πολιτικής των ορεινών και ακριτικών περιοχών μαζί με ένα πακέτο πολεοδομικών μέτρων και κινήτρων για την απόκτηση κατοικίας.



Σε σχετική του ανακοίνωση, ο κοινοτάρχης Πωμού Βαγγέλης Στυλιανού  αναφέρει πως  στο πρώτο σχέδιο του 2019 δεν συμπεριλαμβανόταν η κοινότητα του Πωμού , αλλά και πολλές άλλες κοινότητες της Επαρχίας και για το λόγο αυτό έδρασαν  άμεσα.

Ευτυχώς συνέχισε ο κ. Στυλιανού, εισακούστηκε το αίτημα τους  για ένταξη τους  στο πιο πάνω σχέδιο της κυβέρνησης και  εξέφρασε την βεβαιότητα  ότι θα αποτελέσει κίνητρο για πολλά νεαρά ζευγάρια να κατοικήσουν στις διάφορες κοινότητες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE