ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Tommy Hilfiger λανσάρει την 4η TommyXMercedes-Benz men’s capsule collection

Η Tommy Hilfiger λανσάρει την 4η TommyXMercedes-Benz men’s capsule collection

Μια συλλογή που θα σε πείσει να επενδύσεις στην βιώσιμη μόδα!

Για 4η φορά το αμερικανικό brand Tommy Hilfiger ενώνει τις δυνάμεις του με την έξι φορές πρωταθλήτρια ομάδα Mercedes-AMG Petronas Formula OneTM δίνοντας έμφαση στους πιο βιώσιμους τρόπους παραγωγής αλλά και στα πιο sustainable υλικά.


Το αμερικανικό brand έχει δεσμευτεί αυτή τη σεζόν να δημιουργήσει μόδα που "Δεν Σπαταλά Τίποτα" και που «Καλωσορίζει τους πάντες, χρησιμοποιώντας μια ευρεία ποικιλία βιώσιμων υλικών. Γι’ αυτό και η νέα κολεξιόν ενώνει το iconic κλασσικό Tommy Hilfiger cool sportswear στυλ με το πρωτοποριακό τεχνικό expertise της Mercedes-AMG Petronas Formula OneTM.


Το αποτέλεσμα; Διαχρονικά κομμάτια όπως utility jacket, bomber και leather jacket αποκτούν κομψές και τεχνικές λεπτομέρειες, όπως τα climate control finishes και τα perforations. Από την συλλογή δεν λείπουν φυσικά τα cosy parkas και cool suit bombers τα οποία αυτή τη σεζόν κατασκευάστηκαν από το υλικό Sorona®, ενώ τα quilted vests από Ecodown®.


Η νέα κολεξιόν είναι γεμάτη με fashionable κομμάτια που διεκδικούν μια θέση στην ανδρική γκαρνταρόμπα και εγγυώνται στιλάτες casual chic εμφανίσεις. Μάλιστα, η χρωματική παλέτα αυτής της συλλογής εμπλουτίζεται με την η iconic κόκκινη-λευκή-μπλε τριχρωμία να αποκτά και αποχρώσεις του πορτοκαλί, του απαλού γκρι και του βαθύ πράσινου.


Όσο για τη χαρακτηριστική ‘σημαία’ με τα λογότυπα της TOMMY HILFIGER και της Mercedes-AMG Petronas Formula OneTM αναβαθμίζονται, ωστόσο η ρίγα διατηρεί τη μινιμαλιστική της προσέγγιση, ενώ ταυτόχρονα το TriStar προσδίδει ένα αναπάντεχο twist σε κλασικά outerwear κομμάτια.


Η TOMMY HILFIGER από το 2018, βασιζόμενη στη sport κληρονομιά του brand εξελίχθηκε στον Official Apparel Partner της Mercedes-AMG Petronas Formula OneTM ομάδας. Η μακροχρόνια αυτή συνεργασία προωθεί το όραμα του Tommy Hilfiger να εξελίσσεται διαρκώς και να προωθεί το label σε key markets στοχεύοντας να μυήσει τους νεαρούς fashionistas στον κόσμο του TOMMY HILFIGER.


Η συλλογή TommyXMercedes-Benz φθινόπωρο 2020 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top