ΚΥΠΡΟΣ

Το μήνυμα Ν. Ανδρέου και το σχόλιο του Σπυριδάκη

Το μήνυμα Ν. Ανδρέου και το σχόλιο του Σπυριδάκη

Η Δόξα βρίσκεται πολύ κοντά στο στόχο της παραμονής, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στον Οθέλλο, ωστόσο ο Νίκος Ανδρέου τόνισε πως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτε.

«Ήταν ένα παιχνίδι για τους φιλάθλους. Όσοι το είδαν, το ευχαριστήθηκαν. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη ο Οθέλλος ήταν καλύτερος αλλά δείξαμε χαρακτήρα και ισοφαρίσαμε. Πάμε προσγειωμένα στο επόμενο παιχνίδι, ακόμη δεν κρίθηκε η διαβάθμιση», ήταν το σχόλιο του.

Από την άλλη, ο Γιώργος Σπυριδάκης, στενός συνεργάτης του Κώστα Σακκά (ήταν τιμωρημένος) σχολίασε πως «ότι και να γίνει, πάλι τον Οθέλλο θα αγαπάμε».

Πρόσθεσε πως το αποτέλεσμα είναι λυπηρό, αφού μοναδικός στόχος είναι η νίκη, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Οθέλλου που κατέθεσαν ψυχή και τα έδωσαν  όλα. Έδωσε συγχαρητήρια στην Δόξα για την παραμονή της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top