ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ ακριβά θα πληρώσει την παρανομία του περιπτεράς- Βαζει βαθιά το χέρι στη τσέπη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ ακριβά θα πληρώσει την παρανομία του περιπτεράς- Βαζει βαθιά το χέρι στη τσέπη

Πρόστιμο ύψους 12,000 ευρώ συνολικά, επιβλήθηκε το Σάββατο 21/11 σε δύο πρόσωπα, ιδιοκτήτες περιπτέρου στην επαρχία Λευκωσίας, στην κατοχή των οποίων μέλη της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων, εντόπισαν μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Μετά από συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριών από τον Ουλαμό Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λευκωσίας, γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι του Σαββάτου, τα μέλη του ΟΠΕ, μαζί με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση έρευνας στην οικία, στο περίπτερο και στα δύο οχήματα, των δύο ιδιοκτητών του περιπτέρου, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να προχωρήσουν στην κατάσχεση μεγάλου αριθμού από κούτες καπνού, συνολικού βάρους 9 κιλών και 600 γραμμαρίων, άλλες 101 κούτες τσιγάρων και 4 κούτες προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Αφού διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα, τα δύο ύποπτα πρόσωπα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, συνελήφθησαν για την παράνομη κατοχή τους. Αργότερα το απόγευμα, οι δύο τους αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού προηγουμένως λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εξέδωσαν σε αυτούς εξώδικο χρηματικό πρόστιμο ύψους 12 χιλιάδων ευρώ.

Λόγω αρμοδιότητας, τις εξετάσεις συνεχίζει το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE