ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστοφόρου: «Δίκαιη η νίκη της ΑΕΛ, δεν ήταν η Ανόρθωση που θέλουμε» – Τι είπε για τη διαιτησία

Χριστοφόρου: «Δίκαιη η νίκη της ΑΕΛ, δεν ήταν η Ανόρθωση που θέλουμε» – Τι είπε για τη διαιτησία

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του ντέρμπι στο Τσίρειο ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ανόρθωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

«Θα χώριζα σε τρεις άξονες το παιχνίδι. Πρώτα απ΄ όλα οφείλουμε να είμαστε σωστοί. Υπήρξε μία ομάδα που κέρδισε σήμερα και αυτή ήταν η ΑΕΛ. Ήδη ο πρόεδρος μας έχει συγχαρεί με μήνυμα του, τόσο τον Ανδρέα Σοφοκλέους όσο και τον Ανδρέα Γιάπα. Η νίκη της ΑΕΛ υπήρξε δίκαιη με βάση το τι έδειξαν οι δύο ομάδες μέσα στο γήπεδο. Ο δεύτερος άξονας είναι το τι είδαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα μας σήμερα υστέρησε.

Δεν ήταν η Ανόρθωση που θέλουμε, δεν ήταν η πρωτοπόρος ομάδα του πρωταθλήματος σήμερα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε να ήμασταν απειλητικοί. Υπήρξε μία φάση με τον Καλτσά και τίποτα πέρα από αυτό. Στο δεύτερο μέρος είχαμε και πάλι μία ευκαιρία με τον Καλτσά και στο τέλος από δικό μας λάθος ήρθε ένα γκολ που δεν βρήκαμε τρόπο να το ανατρέψουμε.

Ο τρίτος άξονας και θέλω να τονίσω ότι έρχεται τρίτο στην σειρά της αξιολόγησης, είναι κάποιες φάσεις που θέλουμε να δούμε ξανά, όπως το γκολ που σημειώσαμε με τον Κβιλιτάια ή τον Αβραάμ και ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά και μια φάση στο 82ο λεπτό πάλι με τον Κβιλιτάλια, που πιθανόν να έπρεπε να μας δοθεί πέναλτι».

Για το αν επηρέασαν την ομάδα, οι πολλοί παίκτες που έλειπαν με τις Εθνικές τους ομάδες: «Είναι προφανές πως επηρεάζεσαι, όταν έντεκα ποδοσφαιριστές σου απουσιάζουν. Κάποιοι όπως ο Τζουρ δεν πρόλαβαν να είναι στην ώρα τους, ώστε να είναι και στην αποστολή. Σε κάποιο βαθμό επηρεάζεται, όμως είμαστε η Ανόρθωση και είμαστε η ομάδα που ήρθαμε εδώ ως πρωτοπόρος και το να στεκόμαστε σε δικαιολογίες δεν μας αρμόζει».

Για το τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα η Ανόρθωση: «Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Στόχος μας από εδώ και πέρα, είναι να συνεχίσουμε με νίκες, ώστε τα όσα έχουμε χτίσει μέχρι τώρα, να μην πάνε χαμένα».

The post Χριστοφόρου: «Δίκαιη η νίκη της ΑΕΛ, δεν ήταν η Ανόρθωση που θέλουμε» – Τι είπε για τη διαιτησία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top