ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέγας είσαι Ζλάταν και θαυμαστά τα έργα σου!

Μέγας είσαι Ζλάταν και θαυμαστά τα έργα σου!

SERIE A’-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ: 1-3

Γήπεδο: Σαν Πάολο

Τι να πει και τι να γράψει κανείς για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς; Στα 39 του γύρισε στη Μίλαν και στο Καμπιονάτο και δείχνει να κάνει πλάκα σε όλους. Ο Σουηδός σταρ πέτυχε δύο γκολ μέσα στο «Σαν Πάολο», οδήγησε τους «ροσονέρι» σε μεγάλο διπλό (1-3) επί της Νάπολι του Γκατούζο και τους έστειλε και πάλι στην κορυφή. Εννιά γκολ σε 8 ματς έχει ο Σουηδός που τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 79’. Μόνη πρώτη η Μίλαν που δείχνει ικανή για τον τίτλο.

Στο 11ο λεπτό μετά από κόρνερ του Τσαλχάνογλου, ο Κίερ δεν μπόρεσε από κοντά να βρει τέρμα και στο 20’ o Ερναντές σέντραρε από αριστερά και ο μεγάλος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με κεφαλιά πίσω από το πέναλτι έκανε το 0-1.

Στο 26’ ο Ντοναρούμα έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ μετά από όμορφο σουτ του Μέρτενς και από το κόρνερ ο Μπακαγιόκο έκανες το πλασέ, ο Ντοναρούμα έσωσε και πάλι και στην επαναφορά ο Ντι Λορέντσο σημάδεψε το δοκάρι ενώ ο Λοσάνο δεν μπόρεσε να μπει στη φάση.

Όμως στο 54ο λεπτό ο Τσαλχάνογλου έβγαλε με τη μία στην κόντρα τον Ρέμπιτς, που έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ίμπρα εξ επαφής με πλασέ έγραψε το 0-2.

Στο 60’ μάλιστα ο Σουηδός πέτυχε κι άλλο γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 67’ ο Ρουί έκανε το γύρισμα από αριστερά, η άμυνα της Μίλαν δεν έδιωξε και ο Μέρτενς εξ επαφής πλάσαρε για το 1-2.

Όμως στο 65’ οι «παρτενοπέι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπακαγιόκο με 2η κίτρινη ενώ στο 79’ αποχώρησε τραυματίας ο Ίμπρα.

Στο 90+1′ ο Μερέτ είπε όχι σε σουτ του Κολόμπο αλλά στο 90+5′ ο Χάουγκε έφυγε από αριστερά στην κόντρα, πάτησε περιοχή και πλάσαρε για το 1-3.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ρουί, Κουλιμπαλί, Μανωλάς, Ντι Λορέντσο, Μπακαγιόκο, Ρουίθ (90’ Ελμάς), Πολιτάνο (69’ Πετάνια), Λοσάνο (56’ Ζιελίνσκι), Ινσίνιε, Μέρτενς

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Ερναντές, Μπενασέρ, Κεσί, Κίερ, Σελεμέκερς (73’ Καστιγιέχο), Τσαλχάνογλου (87’ Κρούνιτς), Ρέμπιτς (73’ Χάουγκε), Ιμπραΐμοβιτς (79’ Κολόμπο)

 

 

Πηγή: www.aek365.org

The post Μέγας είσαι Ζλάταν και θαυμαστά τα έργα σου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top