ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν κυνηγάει την πρόκριση, αλλά θέλει να είναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ και… ότι βγει! – Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεργκ

Δεν κυνηγάει την πρόκριση, αλλά θέλει να είναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ και… ότι βγει! – Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεργκ

Μία ακόμα ευρωπαϊκή μάχη θα δώσει απόψε (22:00) η Ομόνοια. Αυτή τη φορά, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Γρανάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με στόχο το καλύτερο δυνατό.

Οι “πράσινοι” ξέρουν πολύ καλά ότι είναι το απόλυτο αουτσάιντερ στην αναμέτρηση, αφού αγωνίζονται κόντρα σε μία καλύτερη ομάδα, η οποία είναι και πρωτοπόρος του ομίλου τους, όμως δεν πήγαν για τουρισμό στην Ισπανία, αλλά για να παλέψουν για το βαθμολογικό κέρδος.

Ακόμα κι αν χάσουν όμως, θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί και να “πέσουν” με το κεφάλι ψηλά, νιώθοντας ότι έκαναν στο ακέραιο το καθήκον τους…

Άλλωστε, οι “τριφυλλοφόροι” δεν τρέφουν αυταπάτες. Ξέρουν ότι οι πιθανότητες πρόκρισης τους στη φάση των “32” είναι μόνο μαθηματικές και όχι ρεαλιστικές, αφού αγωνίζονται κόντρα σε ανώτερους αντιπάλους.

Ο Χένινγκ Μπεργκ όμως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη μάχη και θέλει η ομάδα του να ολοκληρώσει τη φετινή επιτυχημένη ευρωπαϊκή της πορεία, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρώσει έναν πόντο στους πρώτους τρεις αγώνες και προέρχεται από δύο σερί εντός έδρας ήττες. Αν καταφέρει απόψε να βάλει… φρένο στα ανεπιτυχή αποτελέσματα και πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, θα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία, όμως για να ελπίζει στην υπέρβαση, θα πρέπει όσοι αγωνιστούν, να υπερβάλουν εαυτόν σε ολόκληρο το παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι σε αυτό επίπεδο, ακόμα και το παραμικρό λάθος ή απροσεξία, μπορεί να κοστίσει ακριβά.

Βέβαια, το μυαλό του Νορβηγού τεχνικού βρίσκεται και στο πρωτάθλημα, το οποίο και αποτελεί προτεραιότητα, όμως αναμένεται και απόψε να ποντάρει στους παίκτες που “τράβηξαν κουπί” μέχρι τώρα στην Ευρώπη.

Γι΄ αυτό και η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στη Γρανάδα είναι η εξής:

Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Λανγκ, Λούφτνερ, Σεχού, Ζ. Γκόμεθ, Παπουλής, Σενέ, Τζιωνής, Μποτεάκ.

The post Δεν κυνηγάει την πρόκριση, αλλά θέλει να είναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ και… ότι βγει! – Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεργκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top