ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρώτη αγγλική ομάδα που θα έχει ξανά οπαδούς στο γήπεδο

Η πρώτη αγγλική ομάδα που θα έχει ξανά οπαδούς στο γήπεδο

Στις 2 Δεκεμβρίου, στο ματς με τη Ραπίντ Βιέννης για το Europa League, η Αρσεναλ θα έχει στο πλευρό της 2.000 οπαδούς της, ως η πρώτη αγγλική ομάδα εδώ και εννέα μήνες με ανοικτές εξέδρες.

Πέρασαν εννέα μήνες από την τελευταία φορά που υπήρξαν οπαδοί σε αγγλικό γήπεδο κι αυτό θα συμβεί και πάλι στις 2 Δεκεμβρίου. Αυτό ανακοίνωσε επίσημα η Αρσεναλ, η οποία θα γίνει η πρώτη αγγλική ομάδα που θα ανοίξει τις εξέδρες της για το κοινό. Η Αγγλική Ομοσπονδία και η κυβέρνηση της χώρας αποφάσισαν πρόσφατα να επιτρέψουν οπαδούς σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας και το Λονδίνο βρίσκεται μέσα σε αυτές.

Επομένως, η αρχή θα γίνει με τους Gunners, που εκείνη την ημέρα υποδέχονται τη Ραπίντ Βιέννης για την 5η αγωνιστική του Europa League και στο πλευρό τους θα έχουν 2.000 φίλους τους στο “Εμιρεϊτς”. Και αυτό φαίνεται να είναι μία καλή είδηση. Ας ελπίσουμε και όχι επικίνδυνη, μιας και ο κορονοϊός θερίζει στην Αγγλία.


Πηγή: www.gazzetta.gr

 

The post Η πρώτη αγγλική ομάδα που θα έχει ξανά οπαδούς στο γήπεδο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top