Οι αεροπορικές εταιρείες της Τουρκίας ζητούν κρατική βοήθεια για δάνεια ύψους 2,5 δισ. δολαρίων

Οι αεροπορικές εταιρείες της Τουρκίας ζητούν κρατική βοήθεια για δάνεια ύψους 2,5 δισ. δολαρίων

Τη βοήθεια της τουρκικής Κυβέρνησης για δάνεια ύψους 20 δισεκατομμυρίων τουρκικών λιρών (2,5 δισεκατομμύρια δολάρια) έτσι ώστε να αντεπεξέλθουν στη μείωση των πτήσεων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ζητούν οι αεροπορικές εταιρείες της Τουρκίας, σύμφωνα με το Bloomberg.

Στελέχη των αεροπορικών εταιρειών συναντήθηκαν την Τετάρτη με τον Υπουργό Μεταφορών Αντίλ Καραϊσάιλογλου στην Άγκυρα, σύμφωνα με δύο πρόσωπα που γνωρίζουν το θέμα και οι οποίοι ζήτησαν να μην αναφερθούν, επειδή η συνάντηση ήταν ιδιωτική.

Ο Τούρκος Υπουργός διαβεβαίωσε τις εταιρείες ότι το αίτημα τους θα το συζητήσει και με άλλα μέλη της Κυβέρνησης συμπεριλαμβανομένου του Υπουργού Οικονομικών.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

ΔΗΣΥ: «Η ενότητα δεν μετριέται σε υποψηφίους» - Η απόσυρση, οι αντιδράσεις και το μήνυμα για την ενότητα

Τη θέση ότι η ενότητα στον Δημοκρατικό Συναγερμό δεν εξαρτάται από τον αριθμό των υποψηφίων, αλλά από τη συμπεριφορά και τον σεβασμό στις διαδικασίες, εξέφρασε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Έλενα Κούσιου, σχολιάζοντας την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της για το χρίσμα ενόψει των Προεδρικών Εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE