ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίκτης της Μπόκα έγραψε «μια υπέροχη Πέμπτη» τη μέρα της κηδείας του Μαραντόνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παίκτης της Μπόκα έγραψε «μια υπέροχη Πέμπτη» τη μέρα της κηδείας του Μαραντόνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σάλο έχει προκαλέσει στις τάξεις της Μπόκα Τζούνιορς και των οπαδών της ​η ανάρτηση του Γκονζάλο Μαρόνι, την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή ο Ντιέγκο Μαραντόνα​.

Τη μέρα που ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αποχαιρετούσε τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο μεσοεπιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Γκονζάλο Μαρόνια αγνόησε το πένθος για τον «θρύλο» του ποδοσφαίρου και αποφάσισε να πάει διακοπές τη μέρα της κηδείας του.

Παίκτης της Μπόκα έγραψε «μια υπέροχη Πέμπτη» τη μέρα της κηδείας του Μαραντόνα (pics)

Οχι μόνο αυτό αλλά θέλησε να μοιραστεί και στα social media το γεγονός ότι πήγε για διασκέδαση με τους φίλους του, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις του συλλόγου. «Μια υπέροχη Πέμπτη», έγραψε χαρακτηριστικά ενώ διασκέδαζε στο ποτάμι πανευτυχής.

Μετά από αυτό μεταξύ άλλων, το wonderkid που το χαρακτηρίζουν στην Αργεντινή, αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τη Νιούελς, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και σοβαρές επιπτώσεις όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην Μπόκα Τζούνιορς.

  • «Δεν το ξεχνάμε και δεν τον συγχωρούμε»
  • «Τον λάτρευα ως ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό που έκανε είναι ασυγχώρητο»
  • «Δεν έχει θέση αυτός ο άνθρωπος στην Μπόκα πλέον»
  • «Δεν σεβάστηκε ούτε τον Ντιέγκο, ούτε την Μπόκα, ντροπή του», ήταν μερικά από τα σχόλια που κυκλοφόρησαν άμεσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Παίκτης της Μπόκα έγραψε «μια υπέροχη Πέμπτη» τη μέρα της κηδείας του Μαραντόνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top