ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: 32χρονος λήστεψε και επιτέθηκε σε πρόσωπο - Τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: 32χρονος λήστεψε και επιτέθηκε σε πρόσωπο - Τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα στοιχεία και φωτογραφίες υπόπτου, ο οποίος καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και παράνομης εισόδου σε περιουσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Serbanica Gabriel Nicusor, 32 χρόνων, από τη Ρουμανία, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν στις 26 και 27 Νοεμβρίου, 2020, στην Πάφο. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE