ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Πόση ώρα μετά το κέρφιου παίρνουμε εξώδικο – Τι επιτρέπεται για τους εργαζόμενους

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Πόση ώρα μετά το κέρφιου παίρνουμε εξώδικο – Τι επιτρέπεται για τους εργαζόμενους

Πολλαπλά είναι τα ερωτήματα των πολιτών σε ό,τι αφορά τα διατάγματα ανά το Παγκύπριο για την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 21:00 το βράδυ. Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι ερωτήσεις για τους εργαζόμενους που διαθέτουν χαρτί βεβαίωσης από τον εργοδότη τους.

Μιλώντας στο ThemaOnline εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε πως η Αστυνομία ξεκινά να «μοιράζει» εξώδικα μετά τις 21:00 το βράδυ, καθώς από την στιγμή που ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στους δρόμους οι πολίτες, με εξαίρεση αυτούς που έχουν την βεβαίωση εργαζομένου.

Τώρα σε ό,τι αφορά τους εργαζομένους που διαθέτουν το χαρτί της βεβαίωσης επιτρέπεται να εξυπηρετούνται από υπηρεσίες που είναι ανοικτές (φούρνοι, περίπτερα κ.α), μόνο αν η τοποθεσία και η ώρα που θα εντοπιστούν συνάδει με τον χώρο που εργάζονται και τον χώρο που διαμένουν. Δηλαδή αν βρεθούν ενώπιον της Αστυνομίας θα πρέπει να εξηγήσουν τι ώρα έχουν σχολάσει, που είναι η περιοχή της εργασίας τους και η περιοχή της οικίας τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπαίνει «φωτιά» στην πολιτική ατζέντα: Τα 5 μεγάλα μέτωπα που ανοίγουν από τον Σεπτέμβρη

Μπαίνει «φωτιά» στην πολιτική ατζέντα: Τα 5 μεγάλα μέτωπα που ανοίγουν από τον Σεπτέμβρη

Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η πολιτική σκηνή επιστρέφει σε πλήρεις ρυθμούς, με κυβέρνηση και νέα Βουλή να έχουν μπροστά τους μια σειρά από ανοιχτά ζητήματα που αναμένεται να καθορίσουν την ατζέντα των επόμενων μηνών. Το Κυπριακό, η πρώτη ουσιαστική περίοδος εργασιών της νέας Βουλής, η αξιολόγηση των νέων προσώπων που ανέλαβαν κυβερνητικά χαρτοφυλάκια, η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση και η ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου–Ελλάδας βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE