Στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Κρίσιμες επαφές με Μητσοτάκη και Βέμπερ
Σε τροχιά σημαντικών διπλωματικών επαφών εισέρχεται η Λευκωσία, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα.

Μιλώντας στο ThemaOnline εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε πως η Αστυνομία ξεκινά να «μοιράζει» εξώδικα μετά τις 21:00 το βράδυ, καθώς από την στιγμή που ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στους δρόμους οι πολίτες, με εξαίρεση αυτούς που έχουν την βεβαίωση εργαζομένου.
Τώρα σε ό,τι αφορά τους εργαζομένους που διαθέτουν το χαρτί της βεβαίωσης επιτρέπεται να εξυπηρετούνται από υπηρεσίες που είναι ανοικτές (φούρνοι, περίπτερα κ.α), μόνο αν η τοποθεσία και η ώρα που θα εντοπιστούν συνάδει με τον χώρο που εργάζονται και τον χώρο που διαμένουν. Δηλαδή αν βρεθούν ενώπιον της Αστυνομίας θα πρέπει να εξηγήσουν τι ώρα έχουν σχολάσει, που είναι η περιοχή της εργασίας τους και η περιοχή της οικίας τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




