ΕΛΛΑΔΑ

«Κτυπάει» Ρομπίνιο και…

«Κτυπάει» Ρομπίνιο και…

Ο Περέιρα θέλει τον Ρομπίνιο και ο δρόμος του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ είναι ανοιχτός, ύστερα από τις επαφές με τον Ραϊόλα! Καρίγιο, Νέτο και Άλεξ τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα που «τρέχουν».

Απασφαλίζει για την πρώτη «βόμβα» ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλοντας να περάσει γρήγορα-γρήγορα από τα λόγια στις πράξεις. Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το περασμένο Σάββατο είναι έτοιμος να τα αλλάξει όλα στην ομάδα ρίχνοντας ακόμη περισσότερα χρήματα για να γίνουν οι καλύτερες δυνατές κινήσεις ώστε ο Ολυμπιακός να είναι πανίσχυρος στη νέα σεζόν. Και το πρώτο «μπαμ» ακούει στο όνομα του Ρομπίνιο! Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ που ανήκει στην Μίλαν και αγωνίζεται με επιτυχία στη Σάντος είναι το πρώτο δυνατό «χτύπημα» της «ερυθρόλευκης» διοίκησης. 

Ήδη Ολυμπιακός και Ραϊόλα (μάνατζερ του Ρομπίνιο) έχουν μιλήσει (πριν λίγες μέρες) για την προοπτική συνεργασίας από το καλοκαίρι με τον δρόμο να δείχνει ανοικτός για να γίνει αυτό που δεν συνέβη το περσινό καλοκαίρι. Ως γνωστόν πέρσι ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με Μίλαν και Ρομπίνιο για να γίνει η μεταγραφή όμως ο Μίτσελ είχε πει «όχι» και έτσι η μεταγραφή δεν προχώρησε. Τώρα Μίτσελ δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό ενώ ο Βίτορ Περέιρα από την πλευρά του είναι απόλυτα σύμφωνος για τον Ρομπίνιο. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, 96 φορές διεθνής με την «σελεσάο», έχοντας αγωνιστεί σε Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν και Σάντος μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια στην Μίλαν να μην είχε την παρουσία που θα ήθελε όμως στην φετινή σεζόν με την ομάδα που τον ανέδειξε στην πατρίδα του δείχνει αναγεννημένος. Ούτε λόγος βεβαίως για το τι θα μπορεί να πράξει με τα χρώματα του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα και κατά πόσο θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον βεβαίως πάνε τα πράγματα όπως τα επιθυμούν οι «ερυθρόλευκοι». Το θετικό είναι επίσης πως και ο ίδιος ο Ρομπίνιο θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη την ώρα που η Μίλαν απλά θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του. Μια μεταγραφική υπόθεση που στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να την τελειώσουν θετικά όσο πιο γρήγορα γίνεται!
 
Σε θέση ισχύος για Καρίγιο! 

«Χοντραίνει» η «μάχη» του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Καρίγιο που είναι εδώ και αρκετό καιρό η Νο1 επιλογή για την κορυφή της επίθεσης. Ο Ολυμπιακός «τρέχει» ήδη τις εξελίξεις με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να έχει αρχίσει τις επαφές και να δείχνει πως βρίσκεται σε καλό δρόμο για να μπορέσει να κάνει την επιθυμία Περέιρα και διοίκησης πραγματικότητα φέρνοντας τον 23χρονο Αργεντινό στράικερ στο μεγάλο λιμάνι. Η Εστουντιάντες άλλωστε στην οποία ανήκει ο Καρίγιο δέχεται προτάσεις μια και το αργότερο μέχρι τις αρχές του άλλου μήνα θα έχει παραχωρήσει τον παίκτη που ως γνωστόν το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος. 

Αυτός είναι και ο λόγος που στον Ολυμπιακό βιάζονται να κλείσουν την υπόθεση ξέροντας πως και ανταγωνισμός μεγάλος υπάρχει αλλά και χρειάζονται σωστές και γρήγορες κινήσεις για να μπορέσει άμεσα να κάνει δικό του τον Καρίγιο. Και είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να ικανοποιήσει οικονιμικά την Εστουντιάντες για να τον κάνει δικό του, ακόμη και αν χρειαστεί να βγουν αρκετά εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ. Ο Βίτορ Περέιρα μπορεί να έχει έτοιμες 2-3 εναλλακτικές λύσεις όμως περιμένει και ελπίζει πως δεν θα χρειαστεί η ομάδα να ασχοληθεί με αυτές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν επίκειται νέο κρίσιμο ραντεβού μέσα στις επόμενες 48 ώρες που θα δείξουν κατά πόσον η υπόθεση θα μπορέσει να πάρει τον δρόμο που θέλουν οι πρωταθλητές και να λήξει θετικά άμεσα.
 
 Σε ανοικτή γραμμή για Νέτο!
 

Ο Ολυμπιακός αφού «καθάρισε» την ελληνική αγορά «χτυπάει» πλέον στην ξένη θέλοντας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να κλείσει τις «τρύπες» που έχει το ρόστερ του με ποιοτικούς και έτοιμους παίκτες. Τα λάθη της περσινής σεζόν ήταν πολλά από όλους και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν να κινηθούν με πολύ μεγαλύτερη σιγουριά εν όψει της νέας σεζόν. Ο Βίτορ Περέιρα έχει ζητήσει ως γνωστόν ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας καθώς ο Σαντάνα θα φύγει με τον Πορτογάλο να θέλει τον ιδανικό παρτενέρ για τον Σιόβα.

Όπως αναφέραμε και πριν λίγες μέρες η επιλογή του Περέιρα δεν έχει αλλάξει απ τον περασμένο Ιανουάριο. Τον Λουίς Νέτο ήθελε ο Πορτογάλος, τον ίδιο θέλει και τώρα με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικός της Ζενίτ να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας. Ήδη μάλιστα οι πληροφορίες που έρχονται από το συγκεκριμένο μεταγραφικό «μέτωπο» θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να είναι ήδη σε ανοικτή γραμμή με την Ρώσικη ομάδα για να μπορέσει να πάρει αυτή την φορά τον Νέτο.
 
Μιλάει με Γκιμαράες για Άλεξ
 

Τον Ιανουάριο ο Περέιρα δεν είχε τον χρόνο που θα ήθελε για να εκμεταλλευτεί την γνώση που έχει στην αγορά της πατρίδας του. Παρότι υπήρξαν υποθέσεις που επεδίωξε ο Ολυμπιακός να προχωρήσει από την ατζέντα του Περέιρα δεν υπήρξε ο κατάλληλος χρόνος και με μοναδική εξαίρεση τον Χάρα δεν προχώρησε κάποια άλλη μεταγραφή. Τα πράγματα βεβαίως τώρα είναι διαφορετικά καθώς ο Ολυμπιακός έχει άπλετο χρόνο για να ετοιμαστεί για την νέα σεζόν. Χρόνο που όπως όλα δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να σπαταλήσουν «τρέχοντας» όσο πιο γρήγορα γίνεται το πλάνο τους. Από την αγορά της Πορτογαλίας ο Βίτορ Περέιρα έχει ήδη δώσει τον στόχο που επιθυμεί, και αυτός είναι ο 23χρονος συμπατριώτης του, Άλεξ που αγωνίζεται στη Βιτόρια Γκιμαράες που είναι και η έκπληξη του φετινού Πορτογαλικού πρωταθλήματος. Ο Άλεξ κάνει εξαιρετική χρονιά με την Γκιμαράες ενώ τον γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού από την κοινή τους παρουσία στην Πόρτο. 

Ο Αλεξ, διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της εθνικής του, είναι αριστερός χάφ που μάλιστα μπορεί να παίξει και στη γραμμή και ως winger ενώ μπορεί αν χρειαστεί να παίξει και ως μπακ. Κοστολογείται με 1 εκατομμύριο ευρώ και έχει συμβόλαιο με την Γκιμαράες μέχρι το 2018. Ο Περέιρα ήδη έχει ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με τις πληροφορίες μάλιστα και από την Πορτογαλία να αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε άλλες ομάδες του εξωτερικού που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top