«Δένουν» ΛεΜπρόν με… απίστευτο ποσό οι Λέικερς

«Δένουν» ΛεΜπρόν με… απίστευτο ποσό οι Λέικερς

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς προχώρησε στην επέκταση της συμφωνίας τους με τους Λος Άντζελες Λέικερς για άλλα δύο χρόνια!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα μείνει στους Λος Άντζελες Λέικερς μέχρι το 2023! Η επέκταση του συμβολαίου του έγινε γνωστή από τον δημοσιογράφο Σαμς Τσαράνια και περιλαμβάνει αμοιβή $85.000.000!

Ο Τζέιμς είχε συμβόλαιο και αυτή τη σεζόν, ενώ την επόμενη η επιλογή της ανανέωσης ήταν δική του. Πλέον, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, ο τέσσερις φορές πρωταθλητής θα φοράει τη φανέλα των Λέικερς μέχρι το 2023.

Αυτό σημαίνει πως ο Τζέιμς, στην ηλικία των 39, θα κερδίζει σχεδόν $42.000.000!!!

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Δένουν» ΛεΜπρόν με… απίστευτο ποσό οι Λέικερς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE