ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκανε το καθήκον της η Γιουβέντους

Έκανε το καθήκον της η Γιουβέντους

Οι «μπιανκονέρι» κέρδισαν με 3-0 την Ντιναμό Κιέβου και θα πάνε στο «Καμπ Νόου» για το… θαύμα

CHAMPIONSLEAGUE-7ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: 3-0

Γήπεδο: AllianzStadium

Η Γιουβέντους έκανε το καθήκον της, κέρδισε με 3-0 την Ντιναμό Κιέβου κι έχει λίγες ακόμη ελπίδες για την πρωτιά. Για να τα καταφέρουν, οι «μπιαννκοέρι» θέλουν νίκη με 3 γκολ διαφορά κόντρα στην Μπαρτσελόνα, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.

Στο 17ο λεπτό ο Μπούστσαν έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του ΜακΚένι και στο 18’ ο Ουκρανός κίπερ απέκρουσε και μετά από προβολή του Μοράτα και στην εξέλιξη της φάσης ο Ράμσεϊ έκανε το σουτ από αριστερά, με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι της Ντιναμό.

Και στο 21’ ο Σάντρο σέντραρε από αριστερά και ο Κιέζα με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 31ο λεπτό, ο Σάντρο κατέβασε πανέμορφα στην περιοχή της Ντιναμό κι έστρωσε στον Κριστιάνο, που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Στο 41’ η Ντιναμό άγγιξε το γκολ καθώς ο Ντε Λιχτ έκανε λάθος, ο Βέρμπιτς βρήκε τον Τσιγκανκόβ που εξ επαφής πλάσαρε και είδε τον Σέζνι να πραγματοποιεί μυθική επέμβαση με το πόδι.

Στο 54ο λεπτό ο Σέζνι έσωσε και πάλι μετά από σέντρα-σουτ του Τσιγκανκόβ αλλά στο επόμενο λεπτό ο Κιέζα σέντραρε από δεξιά, ο Μοράτα δε βρήκε την μπάλα αλλά ο Ρονάλντο με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, έγραψε το 2-0.

Και στο 66’ ο Κιέζα έδωσε στον Μοράτα, εκείνος περίμενε την κατάλληλη στιγμή, έκανε το κοντρόλ και πλάσαρε από το πέναλτι για το 3-0. Στο 77ο λεπτό ο Μπούστσαν έσωσε μετά από κοντινό πλασέ ρου Μπερναρντέσκι και στο 88’ το σουτ του Καραβάεβ κόντραρε στον Ντανίλο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Λιχτ, Ντεμιράλ (69’ Ντραγκούσιν), Μπονούτσι (62’ Ντανίλο), Σάντρο, ΜακΚένι, Μπεντανκούρ (76’ Αρτούρ), Ράμσεϊ (62’ Μπερναρντέσκι), Κιέζα (76’ Κουλουσέβσκι), Μοράτα, Ρονάλντο

ΝΤΙΝΑΜΟ: Μπούστσαν, Μικολένκο (84’ Καραβάεβ), Ποπόβ, Ζαμπάρνι, Κεντζιορά, Σαπαρένκο, Σίντορτσουκ, Σεπέλιεβ (72’ Χαρμάς), Βέρμπιτς (72’ Σουπριάχα), Τσιγκανκόβ (90+1′ Λέντνεβ), Ροντρίγκες (73’ Ντε Πένα)

aek365.org

The post Έκανε το καθήκον της η Γιουβέντους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top