ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτιά για την Τσέλσι στην Ανδαλουσία με όργια του Ζιρού

Πρωτιά για την Τσέλσι στην Ανδαλουσία με όργια του Ζιρού

Μεγάλο διπλό με 4-0 πέτυχαν οι «μπλε» του Λονδίνου μέσα στην έδρα της Σεβίλλης με τον Γάλλο να πετυχαίνει καρέ

CHAMPIONS LEAGUE-5ος ΟΜΙΛΟΣ-5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΤΣΕΛΣΙ: 0-4

Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Με τον Ζιρού σε μεγάλα κέφια, η Τσέλσι κέρδισε τη Σεβίλλη με 4-0 μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και κλείδωσε την πρωτιά του ομίλου. Όργια από τον Γάλλο που πέτυχε και τα 4 γκολ!

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Χάβερτς έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Παστόρ έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 6’ ο Αθπιλικουέτα τροφοδότησε τον Πούλισικ που πλάσαρε άστοχα από ιδανικό σημείο.

Όμως στο 8’ ο Ζιρού βρέθηκε δεξιά στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο αριστερό και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 19’ το σουτ του Κάρλος από το πέναλτι κόντραρε στον Ρίντιγκερ και στο 22’ ο Μεντί είπε όχι σε κεφαλιά του αμυντικού της Σεβίλλης.

Στο 26’ ο Παστόρ έβγαλε σε κόρνερ μετά από σουτ του Πούλισικ και από την εκτέλεσή του ο Ρίντιγκερ πήρε την κεφαλιά με τον Βάσκες να σώζει στη γραμμή. Στο 28’ το νέο σουτ του Πούλισικ πέρασε μόλις έξω και στο 33’ ο Μεντί είπε όχι σε σουτ του Εν Νεσιρί.

Στο 44ο λεπτό ο Ράκιτιτς έκανε πανέμορφη ενέργεια και σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα.

Στο 49’ ο Νάβας έβγαλε ιδανικά στον Γκουντέλι που έπιασε πανέμορφο σουτ αλλά αστόχησε και στο 54’ ο Κόβατσιτς πέρασε κάθετα στον Ζιρού, που έμεινε όρθιος στην περιοχή και πλάσαρε πανέμορφα για το 0-2.

Στο 68ο λεπτό μετά από λάθος του Παστόρ, ο Ζιγές πλάσαρε από μακριά αλλά αστόχησε και στο 74’ ο Καντέ σέντραρε από δεξιά και ο Ζιρού με κεφαλιά έγραψε το 0-3. Στο 76’ το σουτ του Οκάμπος έξυσε το δοκα΄ρι της Τσέλσι αλλά στο 82’ ο Ζιρού κέρδισε πέναλτι από τον Γκόμεθ, το εκτέλεσε ο ίδιος κι έγραψε το 0-4, λίγο πριν αποχωρήσει.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Αλφόνσο Παστόρ, Σέρχι Γκόμεθ, Ρεκίκ, Γκουντέλι, Ντιέγκο Κάρλος, Νάβας (60’ Κουντέ), Ράκιτιτς (75’ Τόρες), Βάσκες (65’ Μουνίρ), Ιντρίσι (60’ Οκάμπος), Όσκαρ Ροντρίγκες (60’ Χορδάν), Εν Νεσιρί

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Έμερσον, Χάντσον Οντόι, Ζορζίνιο (85’ Γκίλμουρ), Αθπιλικουέτα, Κόβατσιτς (66’ Μάουντ), Χάβερτς (66’ Ζιγές), Πούλισικ (66’ Καντέ), Ζιρού (85’ Βέρνερ).

aek365.org

The post Πρωτιά για την Τσέλσι στην Ανδαλουσία με όργια του Ζιρού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top