Άρχισαν τα… «όργανα» για Βράνιες: «Φεύγει τον Γενάρη»

Άρχισαν τα… «όργανα» για Βράνιες: «Φεύγει τον Γενάρη»

 

Το όνομα του Βόσνιου στόπερ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα κι έχει συνδεθεί εκ νέου με την ΑΕΚ.

Μετά τα δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου, ήρθε και ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Πέτερ Βερμπέκε να αποκαλύψει σε δημοσιογράφους της εφημερίδας “La Capitale” πως ο σύλλογος θέλει να κάνει πέντε μεταγραφές τον Γενάρη, αλλά για να συμβεί αυτό ή θα αφήσει ελεύθερους ποδοσφαιριστές με μεγάλα συμβόλαια, κατηγορία στην οποία ανήκει ο Βράνιες ή θα τους πουλήσει.

Για την ΑΕΚ προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει θέμα Βράνιες. Σε περίπτωση ωστόσο που μείνει ελεύθερος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Πηγή: Sdna.gr

The post Άρχισαν τα… «όργανα» για Βράνιες: «Φεύγει τον Γενάρη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου - Κρίνεται επικίνδυνος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου - Κρίνεται επικίνδυνος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές

Σχετικά με το χθεσινό επεισόδιο όπου εντοπίστηκε ένα πρόσωπο τραυματισμένο με τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, σήμερα το ΤΑΕ Λάρνακας κατόπιν εξετάσεων προχώρησε σε ταυτοποίηση του δράστη και εκδόθηκε εντάλμα σύλληψης εναντίον 30 χρόνου Ελληνοκυπρίου για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, πράξεων που αποσκοπούν στην πρόκληση βαρείας σωματικής βλάβης, τραυματισμού, ληστείας και μαχαιροφορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE