Εκπρόσωπος ΥΠΑΜ Τουρκίας: 'Υπέρ επίλυσης προβλημάτων σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο διά διαλόγου'

Εκπρόσωπος ΥΠΑΜ Τουρκίας: 'Υπέρ επίλυσης προβλημάτων σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο διά διαλόγου'

Υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο διά του διαλόγου είναι η Τουρκία, δήλωσε η εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας Σεμπνέμ Ακτόπ σε συνέντευξη Τύπου.

“Για την επίλυση των ζητημάτων στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, η Τουρκία είναι όπως πάντα υπέρ του διεθνούς δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας. Υποστηρίζει ότι τα ζητήματα πρέπει να επιλύονται με διάλογο χωρίς προϋποθέσεις”, είπε η εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΑΜ.

Ανέφερε ότι “οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο να προστατεύουν τα δικαιώματα και συμφέροντα της χώρας μας και της ‘τδβκ’ και να εγγυώνται την ειρήνη και την ασφάλεια στην Κύπρο με βάση τις συμφωνίες εγγυήσεων και συμμαχίας”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE