ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε αυτό το σημείο μεταφέρθηκε η μονάδα rapid test του My Mall

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε αυτό το σημείο μεταφέρθηκε η μονάδα rapid test του My Mall

Αλλαγή στον προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας για τη μονάδα δειγματοληψίας ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στο My Mall, είχαμε το μεσημέρι, καθώς κρίθηκε αναγκαία η μετακίνηση της στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, λόγω άρνησης της διεύθυνσης του εμπορικού κέντρου να επιτρέψει τη λειτουργία της εντός του χώρου στάθμευσης, η μονάδα δειγματοληψίας λειτούργησε σε σημείο έξω από το χώρο στάθμευσης του My Mall, αντί στο σημείο που είχε καθοριστεί χθες, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην μπορούν να την εντοπίσουν και να γίνει μικρός αριθμός δειγματοληψιών.

Ως εκ τούτου, το Υπουργείο αποφάσισε όπως η μονάδα δειγματοληψίας μεταφερθεί για το υπόλοιπο της ημέρας (μέχρι τις 17:00) έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, ενισχύοντας το σταθμό δειγματοληψίας που ήδη λειτουργεί εκεί από τις 08:30.

Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα, στη Λεμεσό, σημείο δειγματοληψίας λειτουργεί και στο Limassol Shopping Centre (πρώην Ορφανίδης), επίσης μέχρι η ώρα 17:00.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top